xxl screensaver

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Low Rider
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 31. Okt 2005. 21:35

xxl screensaver

Post od Low Rider »

kako uopste funkcionise ovaj program. Ok instaliram, otvorim, izaberem sta hocu, fon se restartuje i.................nista. :shock:
Ako neko zna sta treba da uradim da bi ovo moglo da se koristi neka kaze :blinky:

Mikele
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 08. Nov 2004. 22:49
Kontakt:

Post od Mikele »

treba da udjes THEMES pa onda tema koja ti je inace postavljena i tu izaberes EDIT i pod SCREEN SAVER stavcis GoSymbian.....
javi ako nece.....
Ex Sir_Oliver

Low Rider
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 31. Okt 2005. 21:35

Post od Low Rider »

extra :lol: :D
radi odlicno 8) i naravno hvala :D
nije mi ni palo na pamet da udjem u teme i tamo da podesim ovo :cry:

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

:wink: Low Rider, a gde si nabavio taj program. Ajde mi pusti link ili vec nesto kako bi ga pronasla.
:roll: Hvala!!!
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

ninolina, Uvek pre nego shto pitash Koristi Google! 8)
Evo ti link,na kraju stranice ti je download i uputstvo za korishcenje... klikni ovde

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

:D Hvala Dexter, znam da putem googla moze mnogo toga da se pronadje, ali u tome i jeste problem, jer mnogo puta pronadjem neke verzije programa koji nece da se pokrenu u mom fonu. Zato sam mislila da skratim sebi muke i da dodjem do isprobane verzije. Nisam imala nameru da se neko drugi muci umesto mene vec sam samo htela pomoc experta. 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Pa dobro ninolina, tu smo da pomognemo,samo kazem da treba barem da pokushash i ti da nadjesh,mozda otkrijesh neshto novo... :) :wink:

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

:) :) :) :) Dexter, hvala na savetu, poslusacu ga... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Odgovori