Pravila foruma Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Edit: Resio sam problem, izvinjavam se ali nema nigde delete message
Edit (2): Sta sve moze biti uzrok pucanja veze na aglie messengeru ??? (u zadnjih 2h mi jako cesto puca veza a pre toga nije uopste, chatovao sam i u kolima i nije pucala). Da li je to do Telekoma ili ne ?
Mozda ti je do Agile Messengera,ako si primetio vishe ne mogu da se koriste stare verzije samo ona nova pa mozda ima bug-ova, ja pre neki dan nisam mogao uopshte da se konektujem preko novog Agile-a,al dobro sada radi..
Agile mi se vise svidja zato sto ima opciju da mi kaze koliko KB-a je otislo i doslo (i imam i onaj stat monitor koji prati ukupno koliko kb-a ima sent i recived tako da. Stavio sam staru verziju, ne puca vise veza, i sa starom verzijom sam resio isto i onaj prvi problem zbog kojeg sam i otvarao topic . tako da...
Verzija koja valja je 2.34 da znate ako nekome josh treba. POz
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.