N70 Snakes 3D vs Other Games
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
- cale
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
- :: Google Nexus 6P
- Kontakt:
N70 Snakes 3D vs Other Games
Duze vreme posedujem N70 i neke stvari mi nisu jasne.na primer,Snakes 3D radi perfektno,dok neke druge,mnogo manje zahtevnije igre rade mnooogo sporije.Npr. King Kong,Prince of Persia(Warrior Within),Vija Singh Pro Golf 2005 itd...O cemu se radi?
Snakes 3d je originalno igra za ngage....Posto ngage nije navodno dovoljno pordavan onda su ugradili ngage tehnologiju u n70i ostale n fonove(valjda)...Probaj da instaliras neku drugu ngage igru pa vidi kako ce da radi....a sto ostale koce....pa verovatno su ili lose napravljene ili nisu potpuno kompatibilne sa n70.....pozdrav
Black Sabbath!!!
pa verovatno je u pitanju losa optimizacija kao kod kompa ..... neka krs igra secka, dok neka koja izgleda fantasticno klizi bez problema...
ne znam da li se tripujem, ali na n6630 kao da java igre rade sporije od onih za symbian?!
npr. carmageddon 3d mi radi super, dok neki sugavi 3d bomberman (koji je stvarno smesan 3d u odnosu na carm.) radi dosta sporo...
poz.

npr. carmageddon 3d mi radi super, dok neki sugavi 3d bomberman (koji je stvarno smesan 3d u odnosu na carm.) radi dosta sporo...
poz.
Pa ako su u blz Ekstenziji.....Daj mi tvoj email i ja cu da ti poslaljem program za instaliranje......A drugi nacin je da (koji ne znam da li radi na fonovima osim ngage)je ako imas igrizu koje je postavljena "po folderima" tj kad unzipujesh imaces folder apps i to iz tog foldera stavis u folder apps na kartici....i tako za sve foldere koje nadjes.....U mom profilu imas moj e-mail pa me kontaktiraj pa cu ti sve objastaniti..........
Black Sabbath!!!