instalirao sam neki foto editor na n6630, medjutim kada sam ga aninstalirao takodje mi se aninstalirao i onaj photo editor koji dolazi uz telefon. e sad, zanimam me da li se flesovanjem na telefon i na karticu time instaliraju i svi oni programi koji su dosli uz telefon kada je kupljen (oni programi iz foldera 'media', quickoffice, itd.) i da li postoji neki drugi nacin da se dodje do tih fabrickih programa posto ih na nokia.com ima bas malo. hvala
pozdrav
preinstalirani softver na n6630
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
DEL BOY, ma ja sam nasao konkretno taj program, ali me interesuje sta se desava u slucaju da se izbrise neki drugi posto mogu da nepravim bekap kartice, ali ne i fles memorije telefona. ipak mi je draze da imam i softver koji nokija daje uz telefon posto on provereno radi sa tim modelom, a i u slucaju da pozelim da tapnem telefon 

- Del Boy
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
- Kontakt:
e pa u tom slucaju ces morati da instaliras novi software, jer samo tako ces moci da ponivo dobijes program koji si izbrisao ili ces morati da trzis po internetu taj program (sumnjam da ces ga naci)
i ja sam tako trazio jos dok sam imao 6230 konverter 2 , slucajno ga izbrisao a bio mi potreban u skoli (na fizici) i nisam ga ni nasao , onda sebi kupio 6630 i uzivao.
ukoliko zelis mogu ti poslati nekoliko stranica na kojim ima programa za tvoj telefon koji su besplatni.
i ja sam tako trazio jos dok sam imao 6230 konverter 2 , slucajno ga izbrisao a bio mi potreban u skoli (na fizici) i nisam ga ni nasao , onda sebi kupio 6630 i uzivao.
ukoliko zelis mogu ti poslati nekoliko stranica na kojim ima programa za tvoj telefon koji su besplatni.
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82