Crna maska za 6630.

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

E samo da dopunim svoj prethodni post da sam nasao na netu kako se rasklapa 6680! :D :wink:
Ako neko hoce evo ga link-> http://www.uselessinfo.pwp.blueyonder.c ... 6680LR.htm
pa ko ima malo"avanturistickog duha",crnog auto spreja i malo selotejpa moze sam da napravi crnu masku za mnoooooogo manje pare nego sto kosta nova (nasao mi je burazer od strica u Svajcarskoj za 60 franaka,mnooooogo bre)!
Znaci ne da je lako... a ja sam sve kontra radio pri rasklapanju,nije ni cudo sto nije moglo dalje od donjeg dela prednje maske kad se ona skida zadnja! :oops:
Pozdrav 8)

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

bash su ga rastavili i to pomocu pincete i snale za kosu , a sto se tice oklopa , stvarno 60 franaka ne da je mnogo , nego je i vise nego mnogo.
a sto se tice skidanja oklopa i ja sam se u pocetku namucio pa odnjeo u servis da mi oni pokazu kako

Low Rider
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 31. Okt 2005. 21:35

Post od Low Rider »

ja sam i bez ovog uputstva naucio da skidam masku na 6680 ali sam slomio dve :shock: :shock:
Sta cu kad sam nestrpljiv :cry:
inace 6680 izgleda mnogo ruzno sa crnom gumiranom maskom, pa mi je sada jos teze sto sam polomio originalnu.
Ljudi ne kupujte crne maske za 6680-razocaracete sa.
ako neko zna gde sada da kupim originalnu masku neka javi i neka kaze koliko kosta. U Royaltonu su rekli da tek treba da dobiju

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Del Boy »

ja sam mislio da bas izgledaju mocno , s obzirom kako izgledaju nokii 6630 , a imaju li negumirane maske za nokiu 6680 :wink: :) :D :lol: 8)

ZedPi
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 02. Jul 2005. 15:42

Post od ZedPi »

Lomnica_city, kralju!!! Koji trip!!! Oduvek sam hteo da napravim svoju masku za fon, pa bilo to puko farbanje ili full-blown maska! Ranije sam imao trip da ofarbam svoj fon u boje Van Halenove Kramer 5150 Frankeinstein gitare... Slika

Zamislite n6630 u ovoj varijanti!!!!!

Moram ka kupim neku trash masku za 6630 pa da to sprovedem u delo... Neshto sam istripovao da uz pomocj nekog CAD programa (Pro|ENGINEER) napravim tu masku i da je na CNC mashini uradim od nekog lepog drveta, ali to je mnogo posla... Lep projekat... :oops:

ZedPi

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Del Boy »

moglo bi to da se izvede,zaista bi dobro izgledala , mogao bi cak i nesto da zaradis na tome , samo zasto ces da je uradis od drveta, to ce da ti oduzme mnogo vremena 8) :wink: :) :D :lol:

Schkomi
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 21. Sep 2004. 11:53

Post od Schkomi »

Ovako: Drug moj ima 6680 sa predivnom crnom maskom, koja mi je odmah zapala za oko jer znam da to ne može biti original :?
Rekao mi je da je to kvalitetna verzija neke kineske maske, tj da ju je on platio 15eur, i da Kinezi umeju da naprave ultra kvalitetnu masku, ali to košta. Maska je stvarno boli-glava, uklapa se 100%, plastika je jako kvalitetna, a čak se i ona vratanca od pozadi manje klimaju, tj bolje pašu nego na mojoj, originalnoj maski. Pri držanju telefona jednostavno NE možete da provalite da to nije original Nokia maska, čak su i natpis "Nokia" odradili besprekorno.. takođe mi je rekao da postoji ista takva maska samo za 6630, tj od iste firme, a da oni prave i predivne plave maske i kojekakve druge boje... 15eur, pa ko voli nek izvoli

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Del Boy »

znas li od koje je firme taj oklop (koja je firma proizvodi) pa da vidim ovde u bosni imaju li se takve maske nabaviti pa da i ja malo napucam telefon

DEL BOY styling

Schkomi
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 21. Sep 2004. 11:53

Post od Schkomi »

Nemam pojma.... drug je trenutno na zimovanju .. ali znam gde je uze telefon i masku ovde u ns... PM, pa ti javim (ne znam koja su pravila za reklamiranje...) :shock:

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Hvala Zed pi! :oops:
Znam Schkomi,ima ih batica u nabavci! :D
Obicne maske kostaju 1 evro a ova 7,nabavicu jednu devojci da zameni onu TIM teget na 6630!Ovo su naravno nabavne cene a u prodaju su cene 2-3 puta vece! :wink:
Ista firma ih pravi koja pravi i originale ali original se kupuje u ovlastenoj prodavnici u lepom pakovanju i kosta naravno jos vise!
Ista stvar kao kad kupujete neke druge stvari,kao na primer laptop koji prave neki Kinezi/Taiwanci i zalepe natpis,recimo Dell,a onda ih Dell proda kao svoje kvalitetne i skupe a odskora te kompanije samo promene naziv modela i eventualno boju i prodaju iste modele ali pod svojim nepoznatim imenom i za dosta manju cenu,isto je to i kod mobilnih telefona!
Brend kosta ljudi,bas zato sto je brend (pogledajte znacenje)!
Pozdrav 8)

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Del Boy »

ma to sto dell prave kinezi ne znaci da dell nije kvalitetan , on je brand name u svijetu racunara , a prave ga kinezi jer je tamo jeftinija radna snaga , sto bi placao 2-3 dolara nekog amerikanca po satu kad moze kineza 1 dolar po satu i eto mu mnogo veca zarada

nego mozes li mi reci ko je proizvodjac tih maski 8) :wink: :) :D :lol:

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Amerikancima bi i na minimalcu morao da placa bar 5 i po dolara a ne 2-3 a ja sam to dao kao primer kako se debelo naplacuje brend a nisam mislio da su Dell racunari ("cast"izuzecima) nekvalitetni!
Pozdrav 8)

copears
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 04. Nov 2005. 21:48

pedja

Post od copears »

Reci mi druze gde mogu da se kupe te maskice na kom mestu!!!Unapred hvala ako ti trebaju programi neki za fon javi se pozdrav!!!

copears
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 04. Nov 2005. 21:48

Re: Crna maska za 6630.

Post od copears »

Ljudi ima crna maska za 500 dinara ja cu je imati extra je i gumena i mnogo dobro leze na tel a ostale oreginalne maske su po 15 evra ko voli nek izvoli!!!

zikica
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 23. Jan 2006. 19:40

Post od zikica »

Ako mozes SIR OLIVER-e ,reci gde si kupio tu masku jer bih je i ja isto kupio!!!! :roll:Naravno prenesi i svoje utiske o radu sa tom maskom. :roll:

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Nasla sam masku za 6680 crnu gumiranu...500 din...Nisam je jos kupila...Jel neko stavljao te maske na mob...Kako izgledaju i kako se ponasa telefon?Ali mislim bas na 6680, a ne na 6630...
Ako neko ima to iskustvo, neka mi ga prenese...
Hvala...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Si videla ti tu masku ??? Uzmi je u ruke i vidi na sta lici pa ako ti se cini dobro kupi je jer je samo 500din. Ne znam gde si nasla ali vidi ako mozes da je probas ili slicno btw ne verujem da iko na forumu od njih koji imaju 6680 da je neko menjao masku.

Poz Dario
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Zex_NBG
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 03. Nov 2005. 13:48

Post od Zex_NBG »

Iskreno:nisam ni znao da ima BLACK version maske za 6630.Znao sam za aluminium sivu i zelenu.Stvarno extra i elegantnije izgleda sa crnom maskom. :o

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Dario (asdf), videla sam masku, cak su mi rekli da ce mi oni ugraditi, to je u jednom normalnom servisu mobilnih telefona...A i besplatno ce mi ugraditi...
Drugacije i nemaju nego crnu gumiranu...Pa ako je uporedim sa ovom mojom original maskom, ja i ne vidim neku razliku, jer je i ova prilicno lose odradjena i plasticna...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Mikele
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 08. Nov 2004. 22:49
Kontakt:

Post od Mikele »

zikica, maska je extra, extra lezi, lepo se cuje razgovor, sve je extra..... kupio sam je na nobom beogradu, u piramidi za 500 kinti....
Ex Sir_Oliver

Odgovori