6630, loša ergonomija tastature?

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
promonte
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 28. Jan 2006. 01:34
:: Sony Xperia XZ
:: Sony Xperia Z2

6630, loša ergonomija tastature?

Post od promonte »

Da li je normalno da je tastatura kod ovog modela malo udubljena na sredini, tj, tasteri 2.5.8.0 su dublje smesteni od ovih sa strane, sto je malo neprijatno pogotovu, ako neko ima vece prste, prilikom kuckanja sms-a? :roll:

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

i ja kada sam imao 6630 , te tipke su mi bile malo udubljene , medjutim uopste mi nije to smetalo , nije se mnogo to ni primjecivalo u radu sa telefonom

promonte
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 28. Jan 2006. 01:34
:: Sony Xperia XZ
:: Sony Xperia Z2

Post od promonte »

da ali su nekako meksi TI tasteri prilikom kuckanja, mozda samim tim sto su dublje postavljeni...?Malo mi cudno ili sam ja picajzla :smutny:

djolem89
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 12. Okt 2005. 11:15

Post od djolem89 »

Ja na n6630 otkucam dnevno preko 100 poruka bez bilo kakvih problema (a imam prste kao cevape). Po meni mnogo bolja tastatura nego na n6600.

pozdrav :)
HTC Desire S

zeemax
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 08. Jan 2006. 04:09

Post od zeemax »

ma tastatura je full ok,naročito što sam na nju prešao sa n gage-a! :lol:
srednji stupac je malo udubljen,ali je mekši,kao što kaže promonte
malo me živciraju tipke 1,4 i 7 jer kucam desnom rukom,pa su teoretski uže zbog zakrenutosti
i moji prsti su kao čevapi! :lol:

volim sony
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 19. Sep 2005. 00:01

Post od volim sony »

kalo zbijeni ali su precizni, meni se svidjaju mada su mogli biti malo veci... zena mi nosi 7600 probajte tu tastaturu pa da vas cujem onda

ikiM
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 01. Feb 2006. 23:55

Post od ikiM »

:wink:
Ne bih da preterujem, ali po mom skromnom iskustvu sto se tice koriscenja raznih modela i velikom iskustvu u kucanju poruka, tastatura koja je napravljena na tako malom prostoru je EXTRA, kao i razlika u nivou tipki.

:wink:
Nokia e71

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

meni su sve tastature na novim telefonima problematicne.... vrlo cesto pritisnem po dva tastera itd. ali to je jednostavno neizbezno s obzirom da veci deo telefona zauzima ekran .... ova na 6630 je solidna i cini mi se da je bolje sto je srednji red tastera malo spusten..... jedino su mogli da taster "c" stave na neko logicnije mesto, jer vecina nas kuca desnom rukom, a ja cesto moram da brisem zbog vec pomenutog pritiskanja po dva tastera....

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

U pochetku mi je bila malo neobichna,sva je vazdushasta nekako,navikao sam bio na samsungove tvrde i potuno ravne tastature,al posle nekog vremena korishcenja mislim da je tastatura na 6630 vishe nego ok i sasvim je udobna... ;)

Bagzi77
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 26. Okt 2005. 00:11
Kontakt:

Post od Bagzi77 »

Stvarno su tasteri 2,5,8,0 udubljeni :roll: evo ja tek sad posle 5 meseci prvi put primecujem :wink: a nije da nepisem poruke !
Misli su Nokijine testature sasvim OK (posle tastature na Samsungu D500 sve je med i mleko) :uhuh:
Pozdrav od Bagzija !

krshija
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 15. Nov 2004. 00:10

Post od krshija »

I ja sam primetio tek kada sam to procitao ovde, meni ne smeta sto su udubljeni, cak mislim da je tastatura precizna, pre 6630 imao sam 7250 i brzo sam se navikao na tastaturu, gresilo se u pocetku ali vise ne!!! :uhuh:

Odgovori