6630 autorska prava
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
- zeemax
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 08. Jan 2006. 04:09
6630 autorska prava
ima li nekakav program za slanje file-ova preko bt-a koji zaobilazi ovu je..nu zaštitu autorskih prava na 6630?
hvala na odgovorima
hvala na odgovorima
Mislish na slanje *.sis fajlova ? Imas ZIPMan, instalirash na telefonu, zipujesh taj fajl i posaljesh *.zip file pre BT-a. Sada se pitash mozda kako ce on da otvori to. Pa prosto, udjesh ti u ZIPMan i imas opciju da posaljesh program preko BT-a. GG no re 
POz

POz
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
- zeemax
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 08. Jan 2006. 04:09
(pokušavao s nekim .jar file-om,i nekom slikom)
ne može ni fexplorer,ni profi explorer iz profimail-a.
nije problem preimenovati file ni zazipati,ako ide na symbian,ali mene zanima slanje na nesymbian.
moja 6630 je jedini symbian u krugu od bar 25km.
ovih problema nisam imao dok sam imao n gage (oldschool)!
negdje sam pročitao o nekom DRMpacker ili DRMunpacker ili tako nešto programu koji to riješava,ali zaboravio gdje.
ne može ni fexplorer,ni profi explorer iz profimail-a.
nije problem preimenovati file ni zazipati,ako ide na symbian,ali mene zanima slanje na nesymbian.
moja 6630 je jedini symbian u krugu od bar 25km.
ovih problema nisam imao dok sam imao n gage (oldschool)!
negdje sam pročitao o nekom DRMpacker ili DRMunpacker ili tako nešto programu koji to riješava,ali zaboravio gdje.
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
zeemax, provereno radi Profi Explorer, a iz ostalih "Explorera" radi uz pomoć promene ekstenzije. Probaj sa novijim verzijama ako koristiš neke bajate, jednostavno mora da radi.
● PRAVILA FORUMA ●