Pravila foruma Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
citajuci jucer oglase , naisao sam na oglas u kojem se prodaju mobiteli i vidio sam da imaju dvije nokie 6600 , obicna 6600 i 6600N.
pa sad vas pitam koja je razlika izmedju te dvije nokie osim u cijeni koja iznosi 20e.
DEL BOY, e nisam bas upucen...Kolega je pokusao da ti objasni ali mislim da ni on nije puno pomogao tako da mislim da je najbolje da pitamo experta za (provale) GREEN-a.Mozda ce njegovo misljenje pomoci
Hvala Vulle na "expertizi",hehehe.... ,ali mogao bi admin da odmah obrise sta znaci to N u ovom slucaju,mada bi mogao da navedem da ovo N znaci NISTA,jer takva Nokia NE postoji(osim ako nije za Nigerijsko trziste)...
Poslednja izmena od Green u Čet, 26. Jan 2006. 14:22, izmenjeno 1 put ukupno.
nisam pogrijesio u kucanju , zaista pise nokia 6600 i nokia 6600N , ali ne kontam sta im znaci ono slovo N , mozda je to oznaka za neku specijalnu verziju nokie 6600.
Verzija nokie 6600 za americko trziste je pod oznakom 6620 i ima nekoliko razlika izmedju osnovnog modela i tog! A sta znaci N pored 6600 ne znam i ne zanima me iskren da budem!
Auuu al ste se raskucali oko gluposti...Mozda je chovek koji je postavio taj oglas jednostavno sluchajno ukucao N na kraju a vi sad trazite duboki smisao u tome... Ne komplikujte,to je obichna greshka i eto..
A da li se neko možda setio da jednostavo ukuca "Nokia 6600N" u Google pretraživač, da vidi šta će dobiti?
Postoji gomila strana koji imaju indirektnu vezu sa Nokiom 6600N, tako da bih rekao da taj model ipak postoji. Nisam detaljno čitao, ali čini mi se da ima nekih dodirnih tačaka sa modelom N-Gage... Kao da je reč o verziji 6600 koja je u startu podešena (softverski, možda i hardverski) da se na njoj igraju N-Gage igrice...
Možda i grešim...
Ajde nek' neko vredniji malo istraži ovu temu... Zanimljivo je...
pa ljudi kao da nikada niste videli oglase u kojima se prodaju procesori na 2500 GHz, graficke iz serije XF, SonnyErricsson telefoni i slicno ..... pa "pogresi covek"
uostalom pretpostavljam da bi Nokia znala da ima takav model u ponudi
Pa da takva Nokia postoji,neko bi je vec odavno spomenuo,sve bi se znalo o njoj i ovde na forumu,a i sire,zar ne?
A to sa kombinacijom N-Gage igara i ostalih Nokia telefona je bilo nesto navedeno sa pojavom 6680!
Ovde je u pitanju greska i nista vise,bez drame momci
Moguce da je tako,mada rekoh pre,negde sam procitao u jednom magazinu da ce igre biti dostupne i na ostalim Series 60 smartovima,a prvi telefon spomenut je bio 6680.Verovatno da to sad radi bez greske na N seriji.
zvao sam prije 2 dana tog covjeka koji je ostavi svoj oglas i pitao ga za tu nokiu 6600N i on mi je rekao da je to ustvari neka greska ljudi koje rade oglase , izgleda da su Drobnjak81, Dexter, stefank, i b_udder, bili upravu i sada se izvinjavam sto sam otpoceo novu temu , samo radi greske u oglasima, sorry. i mislim da bi neko mogao da stavi pod kljuc ovu temu , jer je cista glupost i nicemu ne sluzi.
pa stvarno ne mogu da verujem!!! nokija 6600"N"??? hahahahahha... dobar je cini mi se stefank,"6600N je specijalna verzija za NASU (N - NASA) koja ima mogucnost transportovanja do marsa za samo 32 ms, kao i laserski pistolj integrisan... " stvarno dobra tema za razbijanje dosade...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.