Razlika između 6600 i 6600N ?

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Razlika između 6600 i 6600N ?

Post od Del Boy »

citajuci jucer oglase , naisao sam na oglas u kojem se prodaju mobiteli i vidio sam da imaju dvije nokie 6600 , obicna 6600 i 6600N.
pa sad vas pitam koja je razlika izmedju te dvije nokie osim u cijeni koja iznosi 20e. 8) ;) :) :D :lol:

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

6600N je specijalna verzija za NASU (N - NASA) koja ima mogucnost transportovanja do marsa za samo 32 ms, kao i laserski pistolj integrisan... :lol:
:uhuh: :uhuh: :uhuh:

Vulle_NS
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 06. Jul 2005. 23:33

Post od Vulle_NS »

DEL BOY, e nisam bas upucen...Kolega je pokusao da ti objasni ali mislim da ni on nije puno pomogao tako da mislim da je najbolje da pitamo experta za (provale) GREEN-a.Mozda ce njegovo misljenje pomoci :D
MNJIH!

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Hvala Vulle na "expertizi",hehehe.... :wink: ,ali mogao bi admin da odmah obrise sta znaci to N u ovom slucaju,mada bi mogao da navedem da ovo N znaci NISTA,jer takva Nokia NE postoji(osim ako nije za Nigerijsko trziste)... :D :D
Poslednja izmena od Green u Čet, 26. Jan 2006. 14:22, izmenjeno 1 put ukupno.

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

postoje dve 6600 jedna je za americko trziste jedna je za evropsko i ima razlike sad ne znam da li je oznaka N za tu razliku :wacko:

Drobnjak81
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 28. Feb 2005. 15:15

Post od Drobnjak81 »

A mozda je covek jednostavno pogresio u kucanju i umesto ovako "N6600" napisao "6600N" sto znaci "NOKIA" i na kraju pozovi coveka i pitaj! :D

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Del Boy »

nisam pogrijesio u kucanju , zaista pise nokia 6600 i nokia 6600N , ali ne kontam sta im znaci ono slovo N , mozda je to oznaka za neku specijalnu verziju nokie 6600.

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Verzija nokie 6600 za americko trziste je pod oznakom 6620 i ima nekoliko razlika izmedju osnovnog modela i tog! A sta znaci N pored 6600 ne znam i ne zanima me iskren da budem! :wink:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Auuu al ste se raskucali oko gluposti...Mozda je chovek koji je postavio taj oglas jednostavno sluchajno ukucao N na kraju a vi sad trazite duboki smisao u tome... Ne komplikujte,to je obichna greshka i eto..

Sasa_NS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 22. Jul 2004. 15:57

Post od Sasa_NS »

A da li se neko možda setio da jednostavo ukuca "Nokia 6600N" u Google pretraživač, da vidi šta će dobiti?

Postoji gomila strana koji imaju indirektnu vezu sa Nokiom 6600N, tako da bih rekao da taj model ipak postoji. Nisam detaljno čitao, ali čini mi se da ima nekih dodirnih tačaka sa modelom N-Gage... Kao da je reč o verziji 6600 koja je u startu podešena (softverski, možda i hardverski) da se na njoj igraju N-Gage igrice...
Možda i grešim...
Ajde nek' neko vredniji malo istraži ovu temu... Zanimljivo je...

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Sasa_NS napisao:A da li se neko možda setio da jednostavo ukuca "Nokia 6600N" u Google pretraživač, da vidi šta će dobiti?
Ja, cisto reda radi. :P I nista, naravno, kad je to ili greska ili glupost. :lol:

Vulle_NS
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 06. Jul 2005. 23:33

Post od Vulle_NS »

Slozio bi se,mozda bi mogao miskoni to malo da nam detaljise.?Ili neko drugi ko zna nesto vise o tome,(naravno bez nagadjanja)... 8)
MNJIH!

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

pa ljudi kao da nikada niste videli oglase u kojima se prodaju procesori na 2500 GHz, graficke iz serije XF, SonnyErricsson telefoni i slicno ..... pa "pogresi covek" :D
uostalom pretpostavljam da bi Nokia znala da ima takav model u ponudi :wink:

pozdrav

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Green »

Pa da takva Nokia postoji,neko bi je vec odavno spomenuo,sve bi se znalo o njoj i ovde na forumu,a i sire,zar ne?
A to sa kombinacijom N-Gage igara i ostalih Nokia telefona je bilo nesto navedeno sa pojavom 6680!
Ovde je u pitanju greska i nista vise,bez drame momci :wink: :wink:

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

Green, mislim da je to kombinovanje sa n-gageom krenulo sa serijom N, a ne sa 6680, s obzirom da je to hardverski isti 6630

pozdrav

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Green »

Moguce da je tako,mada rekoh pre,negde sam procitao u jednom magazinu da ce igre biti dostupne i na ostalim Series 60 smartovima,a prvi telefon spomenut je bio 6680.Verovatno da to sad radi bez greske na N seriji.

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Del Boy »

zvao sam prije 2 dana tog covjeka koji je ostavi svoj oglas i pitao ga za tu nokiu 6600N i on mi je rekao da je to ustvari neka greska ljudi koje rade oglase , izgleda da su Drobnjak81, Dexter, stefank, i b_udder, bili upravu i sada se izvinjavam sto sam otpoceo novu temu , samo radi greske u oglasima, sorry. i mislim da bi neko mogao da stavi pod kljuc ovu temu , jer je cista glupost i nicemu ne sluzi.

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

DEL BOY, pa da ..... da se ne bi deslio da za par meseci dodje neko i ponovo je ozivi :D ..... kako cesto imaju obicaj novi korisnici ;)

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

:lol: :lol: :lol: pa stvarno ne mogu da verujem!!! nokija 6600"N"??? hahahahahha... dobar je cini mi se stefank,"6600N je specijalna verzija za NASU (N - NASA) koja ima mogucnost transportovanja do marsa za samo 32 ms, kao i laserski pistolj integrisan... " :lol: :lol: :lol: stvarno dobra tema za razbijanje dosade... 8)

Odgovori