S60 - ulazak u adresar za vreme razgovora?

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Obren
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 09:47
Kontakt:

S60 - ulazak u adresar za vreme razgovora?

Post od Obren »

Juče mi se prvi put desilo (sa novim telefonom) da mi je zatrebalo da pogledam jedan broj telefona u adresaru u toku samog razgovora i iznenadio sam se kada sam shvatio da to izgleda nije moguće na S60 platformi (N6680)?!

Apsolutno sve prethodne Nokije koje sam imao omogućavale su ulazak u adresar u toku razgovora, ali Symbian izgleda definitivno ne dozvoljava ovako nešto ili ja nisam provalio kako? Čak sam nehotice hteo da "bacim u background" aktivnu konverzaciju preko crvene slušalice, ali sam se na vreme setio da bi to prekinulo vezu... :oops:

Dakle, ima li rešenja?

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Obren, mozes preko tastera za MENI da udjes u meni, a da ti u pozadini ostane aktivan poziv...A tamo naravno imas kontakte...tako da, eto ti resenja...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Obren
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 09:47
Kontakt:

Post od Obren »

Bravo Ninolina, nisam se setio toga (smetnuo sam s uma da je na Symbianu skoro svaka funkcionalnost telefona, pa i tako osnovna stvar kao što je adresar, praktično posebna aplikacija).

Tnx! :)

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

ja na mom telefonu (3650) mogu da udjem u "contacts" tokom razgovora pritiskom ja sredinu "navigacionog tastera" kako i obichno ulazim u imenik (contacts) kada ne razgovaram... 8) :D
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

Odgovori