problem sa smart movie player-om?

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
zoranns
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 26. Jan 2006. 21:59

problem sa smart movie player-om?

Post od zoranns »

jel moze neko da mi kaze zasto ne mogu da pokrenem neki klip koji sam prebacio u smart movie player na nokia 3660 kad imam instalirane codeke i na "C" disku i u programu na mem. kartici?svaki put mi pokazuje da nemem instalirane divix codeke?jedino mogu da pustim klipove posle restarta telefona!pomagajte :uhuh: :uhuh:

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Nisi bash najbolje objasnio. Instalirash codec, resetujesh fon i onda radi? Pa koji je onda problem?
Probaj da reintelirash codec i smartmovie a mogao bi i da probash drugu verziju.
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

zeemax
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 08. Jan 2006. 04:09

Post od zeemax »

instaliraj player i codec na isto mjesto ili na mobitel ili na mmc,restart i ako ne radi kako treba probaj drugu verziju.nema drugog riješenja

boki
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 12. Jan 2004. 19:20

Post od boki »

Na telefonu treba da imaš instaliran Xvid codec i on se pri instalaciji automatski postavi na memoriju telefona a ne na MMC. Takođe pri konverziji filma na računaru u Smart movie konverteru od kodeka izaberi Xvid encoder.

zoranns
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 26. Jan 2006. 21:59

Post od zoranns »

hvala na savetima!problem je bio u codec-u.imao sam instaliran verziju 1.2 a kad sam ubacio verziju 1.1 sve radi kako treba!jos jednom hvala i pozdrav svima :)

Djera
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 11. Jan 2006. 13:17

Post od Djera »

Zasto mi kad konvertujem filmove i pustim ih na fonu(smart movie),slika i titl idu kao u ogledalu(obrnuto).Problem u codecu?I ako je u njemu,da li je na fonu ili kompu?
nokia n80

zeemax
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 08. Jan 2006. 04:09

Post od zeemax »

boki napisao:Na telefonu treba da imaš instaliran Xvid codec i on se pri instalaciji automatski postavi na memoriju telefona a ne na MMC. Takođe pri konverziji filma na računaru u Smart movie konverteru od kodeka izaberi Xvid encoder.
tako je.nisam gledao da codec automatski instalira na phone

Odgovori