maskica n70

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

sta kazhete na ovu masku , meni je odlichna
http://www.phatphones.com/6630-face-cover-dragon.jpg
8) :wink: :) :D :lol:

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

b_udder napisao:Zoka, ja sam kupio bas tu ugljenisanu i lepo lezi na telefonu (zadnji deo bi mogao malo bolje ali je ok)...... u posetku mi se bas svidela, ali sada mi se malo cini kao pederska .... crni saten i to :D ...... mislim da je problem sto je tastatura ostala srebrna i da bi sa crnom bolje izgledalo....
E ajde molim te slikaj da vidim kako stoji na telefonu, ako nije problem da vidim, baš me zanima ;) :)
Definitivno je problem tastatura, ali valjda ćemo i nju iskopati negde :roll:
DEL BOY:
Nije loša ova fora sa zmajem, ali nešto baš i nije po mom ukusu, a i zadnja maska je uradjena isto samo sa rupom za kameru, bez gume i natpisa... :roll:

mkvb
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2006. 15:46

Post od mkvb »

Ljudi meni se desila neverovatno glupa stvar, originalna maska mi je ostala na krevetu u mojoj sobi, doslo kuce, mali pekinezer, uzelo masku i malo se poigralo! Sve ju je izujedao i izgrickao, posto je maska vise neupotrebljiva izlomio sam je i bacio a dzukac bezi od mene cim me vidi, sad imam telefon od 230€ i kinesku masku od 300 din, lepota! Cao
HOX Titanium gray

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

Hehehehe, ne verujem... :lol: :lol:
Mislim znam da nije za smeh, ali opet...
Pa pazi, imaš onu srebrnu original masku, može da se nadje za 25e...
Pa kad budeš mogao uzmi je, i rešio si problem...I onda je drži dalje od kuce :roll:

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

eto, ako nekoga interesuje slikao sam crnu gumiranu masku na mojoj n6630 ...... ima 6 slika od ukupno oko 500kB ..... adresa je: budder.8m.com

p.s. e da, potrebno je kliknuti na smece da bi se otvorile slike :D

pozdrav

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Interesantno kako je i pored teme za crnu masku za 6630 i u temi za 6680 i sad za N70 tema posle nekoliko postova krenula tokom:"Crna maska za 6630",jel to nije malo mnogo offtopic kad vec ima takva tema a nas zanima nesto vezano za naslov OVE teme!? :wink:
Pozdrav 8)

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

Lomnica_city, nemoj da si na kraj srca, vidiš da nam je svima prigustilo za crnu masku :roll:

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

E pa vi svi zapeli za crnu masku... :roll:
Ja sam kupila belu za 6680 i odlicno izgleda sa originalnom tastaturom...I cak na prvi pogled lici na N70...Ja sam licno odusevljena i platila sam je 450 din...a za istu takvu su mi u jednoj poznatoj prodavnici mobilnh trazili 30 eura...kazu -original je... :o A original maska u beloj boji ni ne postoji... :blinky:
Pozdrav...Zoki...(eh, da nije bilo nje... 8) )

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

Hehehehe :D
Što se tiče crnih maski za 6630, sad ih ima na više mesta po gradu, sve su kineske, imaju i one gumirane, i one normalne, i cene se kreću od 300 do 900din...
E da Nina, da nije bilo moje akcije traženja... :D :D Uživaj :wink: :)

Crystal
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 18. Nov 2004. 13:51
:: Lumia 920

Post od Crystal »

DEL BOY napisao:sta kazhete na ovu masku , meni je odlichna
http://www.phatphones.com/6630-face-cover-dragon.jpg
8) :wink: :) :D :lol:
Malo lici na moju staru masku za 3310 :lol:
http://img.photobucket.com/albums/v197/ ... ge1307.jpg
:D :D :D
NOKIA N8

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Interesantna stvar,ponudio je dobavljac bratu CRNU 6680 u full-u ali je 10 evra skuplja nabavna zato sto je unikat!?Ili je to neko zezanje ili je stvarno neko stavio crnu masku na 6680!U tom slucaju saljem brata da obidje opet ceo Bec i nadje mi crnu masku"original"!
Pozdrav 8)

Obren
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 09:47
Kontakt:

Post od Obren »

Pa Nokia 6680 se pravi u crnoj boji, to možeš da vidiš i na zvaničnom sajtu. Inače, jedan drugar je skoro pazario u BG novu N6680 crne boje (jedino sto na poklopcu kamere stoji logo mobilnog operatera "3"). Deluje potpuno autenticno i plastika je identicnog kvaliteta kao i kod mog sivog primerka.

mihajlovic
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 27. Dec 2005. 13:39

Post od mihajlovic »

Тренутно вршим дужност председника. Мада имам запажене улоге и у другим комедијама.

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

Lomnica_city, imaš crnu kinesku u Bg, 450 din, Nina je istu takvu belu uzela, stvarno je dobro odradjena, ako ti je stalo do crne, slobodno nju uzmi :wink: :)

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Lomnica_city, stvarno je dobro odradjena maska...
Nemam dobru kameru da sa njom slikam telefon da vidis kako ova bela stoji...
Mogu da postavim neke slike ali su malo mutne...Mogu ti ih baciti i mailom pa tek da imas predstavu kako izgleda...
Javi ako si zainteresovan za maskicu...pa da ti prebacimm slike ako ti znace... 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Necu kinesku maskicu,mogu da ih nabavim preko brata za dzabaka,a i BG mi je 120km daleko pa mi se ne ide da trazim original crnu ako ne znam SIGURNO gde je ima pa cu upeglati brata od tetke da mi potrazi u Austriji ili brata od strica da potrazi u Svajcarskoj,tamo MORA da ima ako se vec prave i u crnoj boji!?
Pozdrav 8)

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

Lomnica_city, imaš u Beču original crnu masku, 30e košta, i tastaturu 8-9e...Tako da ako imaš nekog tamo, neka ti kupi, ovo je proverena informacija :wink: :)

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Jos kad bi mi znala reci gde,posto je vec proverena informacija,ne mogu da cekam dok ja odem tamo,nece mi skoro stici papiri,ali ima ko ce da mi kupi ali on kaze da je bio na nekoliko mesta i nema?!
Pozdrav 8)

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

Lomnica_city, mogu da vidim sa drugom, slabo ja poznajem Beč, ali to sa tamo veoma lako nalazi, ne bi trebalo da predstavlja problem :wink: :)

jejen
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 21. Mar 2006. 21:10
Kontakt:

Post od jejen »

Hm....imam ja nekog ortaka...drzi radnju...rece da ce da ide napolje ovih dana...pa sam mu rekao da mi nabavi onu kafa boje masku za N70....jako mi se svidja a nigde da je nadjem.... :( Da ima ovde negde da se kupi dao bih i 40 evra...ako neko ima neku informaciju neka posalje PM! Tnx :)

Odgovori