nokia problem sa fontom

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
dexter_bg
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 19. Jan 2006. 17:02

nokia problem sa fontom

Post od dexter_bg »

imam problem, naime hteo sam da promenim font mom telefonu,naparavio sam folder fonts u c:\system koristeci file explorer,to su neki gdr fajlovi koje sam prebacio restartovao sam fon i sve super shljaka ali onda sam hteo da se vratim na staro i onda sam shvatio da ne mogu da izbrishem taj jedan font jer mi prijavljuje greshku file already in use,probao sam preko kompa i nokie phone browsera on ni ne vidi c:\system,shta bi trebao da radim jer ima neko ideju :?

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

dexter_bg, treba ti program Font remover...Jedino sa njim ces moci da izbrises dodati font...I kad budes hteo da ponovo ubacis novi font, isto ces ponovo formirati folder fonts, jer ovaj program brise ceo folder...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

djolem89
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 12. Okt 2005. 11:15

Post od djolem89 »

dexter_bg, ne treba ti taj font remover, dovoljan ti je fexplorer: samo taj folder c:\system\fonts preimenuj u npr. c:\system\fontsa i onda obrisi taj font koji zelis. :wink:

pozdrav svima
HTC Desire S

Oljica
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Nov 2004. 17:11

Post od Oljica »

djolem89, mislim da nece moci ni tako, ja sam imala slican problem, pa iako je fexplorer skoro svemoguc, mislim da je u ovom slucaju nemocan, samo font remover helps here. 8)

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

Oljica, ja sam uspeo ovako kako je rekao djolem89. dakle samo rename foldera i onda moze da se obrise ..... i, naravno, reset posle toga :)

Oljica
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Nov 2004. 17:11

Post od Oljica »

b_udder, daj boze da si u pravu, ja nisam ni mogla da nadjem file koji treba obristati jer nije imao karakteristican naziv, doduse ja sam imala drugi problem, instalirala sam citavu temu sa sve novim fontom koji je btw bio odvratan, i taman se oslobodim teme, kad ono ruzni hijeroglifi ostali... :cry: Zajedno sa temom dobila sam i font remover i i posle bezuspesnih pokusaja fexplorerom, sam samo njime uspela da ih izbrisem.

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Font remover, je najlaksi i najsigurniji nacin...a i sam program je lako naci...tako da dexter_bg, ako nisi spretan u snalazenju i da ne bi nesto pogresno obrisao...upotrebi ovaj program...ako ti on treba, javi se na PP... 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

Oljica, e pa ne znam sta je ta tema uradila, ali ja sam imao neku "Vista red" sa njenim fontom koji sam posle samo uklonio na onaj nacin...

pozdrav

mkvb
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2006. 15:46

Post od mkvb »

I mene je ta Vista tema namucila, posle deinstalacije teme ostali mi ruzni fontovi, ali posto sam jos bio nov u svetu symbiana i nisam posecivao ovaj forum resetovao sam fon i sve je bilo ok, posle sam ovde video da ima i laksi nacin, tj. Font remover
HOX Titanium gray

dexter_bg
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 19. Jan 2006. 17:02

Post od dexter_bg »

e ljudi hvala na odgovorima ceo dan nisam bio gajbi itd i na kraju sam ga vratio na default,na kraju reshenje je uglavnom ono najgluplje i najednostavnije;sve shto je trebalo je da promenim ime foldera u bilo shta sem fonts :)

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

dexter_bg, pa resenje je uvek lako kad ti neko kaze...ili si se sam setio necega sto si vec znao... 8)

Odgovori