Beograd mapa za Symbian
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Beograd mapa za Symbian
Postoji li nesto na fazon Plan Plusa za Symbian telefone?
A ako ne, zavrsila bi mi posao i obicna jpeg karta.
- Doolentije
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 03. Mar 2006. 13:34
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
skyline, ima i program i mapa...pravljeni su za motoriolu a925, ali savrseno sve radi i na mom N70 tako da ima resenja...a velicina svega, zajedno sa mapom je 11 mb i vidi se detaljan raspored i imena ulica... 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Ninolina
- Moderator
skyline, koliko sam videla, radi samo kao plan grada, zavisi na kojoj si mrezi, jer kod Telekoma postoji neka mogucnost i navodjenja, cak i lociranja drugog korisnika iz iste mreze ...
A za program...pa ostavite vas e-mailove, ne vidim drugi nacin...
...pa cu ja cim stignem...da dobacim... 

A za program...pa ostavite vas e-mailove, ne vidim drugi nacin...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Program je MapViewGPS,verzija 2.52 i besplatan je,takodje radi bez gps uredjaja i "pasu" mu ove mape.Ima verzija i za s60 i uiq (www.wild-mobile.com).Inace,mapa u ogf2 formatu je univerzalna,odgovara i s60 i uiq telefonima (i raznim drugim uredjajima).
- belli_tigric
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 10. Apr 2006. 10:24
- Kontakt:
- Ninolina
- Moderator
Re: Beograd mapa za Symbian
Pa znate kako...ljudi previse nekada ocekuju od symbian telefona...koji usput nema ni GPS...Za prvu pomoc ova mapa moze da posluzi, a to joj je i cilj...
Pozdrav...

Skyline je i trazio neku ovakvu mogucnost...Mislim da ce mu ova mapa odraditi posao...skyline napisao:Postoji li nesto na fazon Plan Plusa za Symbian telefone?

Pozdrav...

- Ninolina
- Moderator
belli_tigric, treba ti dodatni GPS uredjaj...sam telefon nema mogucnost bez dodatne opreme...Motorola a925 je vec nesto drugo...a ove mape su za nju i pravljene...Ona u sebi ima integrisan GPS uredjaj...Ali n70 nema to...
Poslednja izmena od Ninolina u Ned, 16. Apr 2006. 18:58, izmenjeno 1 put ukupno.
E, skinuo sam i MapViewGPS i skinuo sam mapu, ali nisam izvalio kako se mapa ucitava u program.
Na 064 i 065 mrezi lokacijski servis preko preko predajnika funkcionise solidno.
Da li je neko pravio neke imitacije GPS-a prko toga, posto postoje programcici na fazon minigps ili tako to. Da li moze GPS koliko toliko da se simulira preko toga?
Na 064 i 065 mrezi lokacijski servis preko preko predajnika funkcionise solidno.
Da li je neko pravio neke imitacije GPS-a prko toga, posto postoje programcici na fazon minigps ili tako to. Da li moze GPS koliko toliko da se simulira preko toga?
- belli_tigric
- Neredovni učesnik
- Kontakt:
- belli_tigric
- Neredovni učesnik
- Kontakt:
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Čet, 04. Maj 2006. 12:50
- Phantom Lord