Problem kod razgovora sa Nokiom 6630

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
budababa
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 21. Apr 2006. 09:46

Problem kod razgovora sa Nokiom 6630

Post od budababa »

Imam jedan zaista frustrirajuci problem sa Nokiom 6630. Naime, cesto mi se dogadja da se u toku razgovora ton u slusalici znacajno smanji, tako da bilo kakva spoljna buka prakticno onemogucuje razgovor. Jedino sto mi ostaje tada je da prebacim na loudspeaker. Probao sam da menjam podesavanja za mrezu (da prebacim sa dual na GSM) ali nije vredelo. U ostalim slucajevima (recimo kada pustam muziku) zvucnik radi normalno, tj. nema promene jacine tona. Ima li neko slican problem, ili jos bolje - ima li neko resenje za ove moje muke?

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10

Post od Phantom Lord »

Hm...imam i ja isti problem.U pitanju je tim-ova 6630,stara nepunih 2 meseca.To se desava bez ikakvog pravila,mada meni dosta retko i traje od 10 sec do 1 min.Ali za svaki slucaj koristim handsfree.Bas sam pomisljao da vratim fon,nego me mrzi :D

jejen
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 21. Mar 2006. 21:10
Kontakt:

Post od jejen »

Hm.....moguce da he bug kod Tim-ovih telefona....mozda bi flash resio problem?
Po meni telefon u ruke i pravac radnja gde ste ga kupili (ako je jos pod garanciom naravno)
Pozz

Odgovori