N80? gde kupiti? koliko para?
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
ja bas mislim da nije skidana sa mreze.... 100% sam siguran da nije, tek kasnije ce se pojavljivati modeli skidani s mreze.... tako je bilo i sa n70..... prvo su bili oni "cisti" a posle su krenuli oni "prljavi" tj. skidani sa mrezeDXC napisao:ma kakve veze ima dal je full pakovanje?!
a da je skinuta sa neke mreze u to ne sumnjam....
1100e je pre previse![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ex Sir_Oliver
- Mirko BGD
- Mobil manijak

- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
- :: samsung s8 plus
- Kontakt:
i ja kolko mogu da vidim nije skidana sa mreze, ali brate 1100e, pa za te pare ocekujme da mi kuva rucak, civa decu, sredjuje kucu, pa DOBAR lap top se nadje za te pare...
inace jel bi mogao neko da iznese malo vise detalja [mislim na Miliana ili nekoga ko se vec igrao sa njim] da li je kam popravljena, da li sve onako skripi i krcka..?
inace jel bi mogao neko da iznese malo vise detalja [mislim na Miliana ili nekoga ko se vec igrao sa njim] da li je kam popravljena, da li sve onako skripi i krcka..?
- fain2daniel
- Mobil manijak

- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
Ni 700e ne bih dao aili za P990 bi do 600/700e isao.
coolG,
poseti http://www.mobilnisvet.com/mobilni/722/Nokia/N70
pise da imaju za 350e/355e i navise
coolG,
poseti http://www.mobilnisvet.com/mobilni/722/Nokia/N70
pise da imaju za 350e/355e i navise
- Drobnjak81
- Redovni učesnik

- Pridružio se: Pon, 28. Feb 2005. 15:15
- Ninolina
- Moderator

- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Pa evo...ja sam kupila N70...bas tako...da mirnije sacekam pad cene N80...i extra sam zadovoljna sa njim...a verujem da ce se i drugi sloziti da, i po dizajnu dosta lice N70 i N80...tako da je i s te strane zadovoljstvo setati ga, dok se N80 malo ne snadje na trzistu... 
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
E ja ga vala ne kupujem dok ne padne na 500 eur. Već sam napravio jednu grešku sa 6600 kad su se tek pojavile.Sir_Oliver napisao: ma spasce i njemu cena uskoro na nekih 600 evra
Lap top?!Sir_Oliver napisao:1100 evra... mnogo je bre.... za te pare mogu da uzmem extra lap top.....
Ma za te pare možeš kupiti i extra dobar auto za po našim putevima.
-
hellboy_90
- Entuzijasta

- Pridružio se: Uto, 07. Jun 2005. 22:19
- Ninolina
- Moderator

- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Videla sam danas i N80 i N91...prošetala sam im, i po meniju...Sve u svemu stvrarno dobri telefoni...Ipak... i nisu baš ispunili sva moja očekivanja...možda sam i previše očekivala...Osim nekoliko novih opcija u meniju, koje i nemaju neki poseban značaj, nisam uvidela neka strašna unapredjenja...mada se sve to i može osetiti tek sa dodatim aplikacijama i muzikom...i naravno kad bi se videla na kompu fotografija uslikana s njim...
Više me je oduševio N91...iako je malo veći nego što sam očekivala...
I na prvi pogled se ne vidi, razlika u kvalitetu ekrana u odnosu na N70...
Cene su im , naravno, preterano nabudžene...ali i pored toga prodata su 3 komada N80...
Ipak cu sačekati da cena mnogoooo padne, a do tada ce možda izaći i mnogo bolji telefon...
Više me je oduševio N91...iako je malo veći nego što sam očekivala...
I na prvi pogled se ne vidi, razlika u kvalitetu ekrana u odnosu na N70...
Cene su im , naravno, preterano nabudžene...ali i pored toga prodata su 3 komada N80...
Ipak cu sačekati da cena mnogoooo padne, a do tada ce možda izaći i mnogo bolji telefon...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
... a zamislite kako je grozno: kupis n80, puknes silne pare, da bi se ispostavilo da zbog praznika tvoj kafic ne radi i ne mozes nikome da ga pokazes .... a sutra vec pala cena
..... salu na stranu, dobra je stvar sto uvek postoje ovce za shishanje, pa dok cena postane pristupacna za nas ostale, Nokia stigne da ispravi (skoro) sve greske u softveru

- Mirko BGD
- Mobil manijak

- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
- :: samsung s8 plus
- Kontakt:
da, se sto je rekla nina je totalno tacno... ja recimo u opste ne vdim potrebu da korisnici koji imaju n70 prelaze na n80... a mislio sam da ce n80 biti toliko dobar... mogu vam reci razocarao sam se...
dok me je n91 prijatno iznenadio... zanimljiv telefon, xtra muzika, o ekranu ni da ne govorim... doduse malo je poveci, ali veliki telefon za velike ljude...
dok me je n91 prijatno iznenadio... zanimljiv telefon, xtra muzika, o ekranu ni da ne govorim... doduse malo je poveci, ali veliki telefon za velike ljude...
Ma ljudi da je cena 5000e prodali bi vise od tri komada, i ta tri su prodana samo zbog cene... Ja sam se do nedavno bavio prodajom telefona preko oglasa (danas imam radnjicu) i prodajem ti tako ja novu motorolu a1000, za nekih 350 evra tek zovne me lik, kao on bi da je kupi i dogovorimo se mi, kad ono javlja on meni, e prijatelju odustao sam od telefona, naso sam na netu neki lik prodaje nesto za 1000e pa cu uzeti to nesto 
- Lobachewsky
- Gatekeeper

- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Preterase ga bas... Nego ta cena je za one zaludjene tehnomane koji ne zale da bacaju pare za tehniku. Ovo je namenjeno njima. Sve sto se pojavi na pocetku ne vredi tolike pare i sluzi da privuce zaludjenike koji se slepo zalete ne primecujuci realnu vrednost telefona, ovaj sada vredi mnogo manje nego sto ce da vredi godinu dana kasnije (a tada ce da kosta 300e). Vredi manje jer mu je softver bezvredan, a hardver bez softvera nije nista. Evo i kamera zbog softvera ne valja. Kao sto pise u testu ceka se neki tamo N95 koji ce imati ekstra kameru, a kad se on pojavi i kad se strasti i tu stisaju, nokia ce izbaciti za N80 softver kamere N95...
Ja sam nekada davno imao Siemens MC60 sa kamerom gde se nista nije videlo... Godinu dana kasnije moja drugarica je kupila MC60, a slika na kameri je bila 50 puta bolja...
Telefon je hardverski odlican (neracunajuci bateriju), ali softver je slab, a to ce se ispraviti kada dodje vreme. Razgovaracu o ovom telefonu tek kad prodje godinu dana, ako se do tada ne pojavi nesto bolje...
Ja sam nekada davno imao Siemens MC60 sa kamerom gde se nista nije videlo... Godinu dana kasnije moja drugarica je kupila MC60, a slika na kameri je bila 50 puta bolja...
Telefon je hardverski odlican (neracunajuci bateriju), ali softver je slab, a to ce se ispraviti kada dodje vreme. Razgovaracu o ovom telefonu tek kad prodje godinu dana, ako se do tada ne pojavi nesto bolje...
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim