Series60ScalableSkins Support

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
lizard
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 20. Dec 2004. 19:33

Series60ScalableSkins Support

Post od lizard »

Imam Nokiu 6600 i ne mogu da instaliram odredjene teme jer mi prijavljuje "Series60ScalableSkins Support". Cackanjem po netu saznao sam da su pitanju teme za N seriju. Zanima me da lipostoji neki program koji omogucuje instaliranje ovih tema na konkretno moju 6600?
Hvala!

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

uffff, tako direktno konvertovanje je nemoguce, ali mozda moze nesto da se uradi preko Theme Editora. Skini sa neta i vidi sta mozesh da uradish...

poZ 8)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

lizard, nema načina da na 6600 pokreneš teme koje su radjene za N seriju...Ja sam to isto pokušavala na 6680...nije moglo... :shock:...Jedino da instaliraš temu koja ima ikonice kao na temama za N seriju...To bi mogla da ti bude zadovoljvajuća zamena... ;)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Odgovori