Problem sa fontovima

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Jeje
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 05. Maj 2006. 03:05

Problem sa fontovima

Post od Jeje »

Imam nokiu 6670 i pre dve noci sam instalirala dva fonta koja sad nikako ne mogu da sklonim jer nigde u telefonu ne mogu da ih nadjem. Jeste da izgleda lepo, ali bukvalno imam 5-6 interpunkcijskih znakova sto me dovodi do ludila. Probala sam da vratim na fabricka podesavanja, ali mi, naravno, trazi lock code koji ne znam... Bilo bi divno kada bi mi neko pomogao i spasio ove bede, hvala unapred!

miskoza
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 21. Jan 2006. 04:56

Post od miskoza »

Postoji rešenje i za tvoj problem. Potrebno je da skineš programčić sa nazivom FontRemover i instaliraš ga na fon. Kad ga pokreneš pitaće te da li hoćeš da obrišeš font koji trenutno koristiš. Ako uradiš, restartuješ fon i woala. Fabrički font je na mestu :wink:

gl

Jeje
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 05. Maj 2006. 03:05

Post od Jeje »

E hvala ti do neba!!! Nemas pojma koliko si mi pomogao, zamalo sam poludela u ova dva dana... I to sam na odgovor cekala samo 7 minuta :) . Svaka cast, prolazno vreme je odlicno :wink:

miskoza
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 21. Jan 2006. 04:56

Post od miskoza »

:wink:

Opušteno samo. Imala si sreće što sam u ovo doba gledao forum slučajno, pa rekoh da ti odgovorim kad sam već tu.

Uživaj

silvy
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 08. Jan 2006. 13:35

Post od silvy »

Lock code je 12345 za sve nokia mobilni telefone. 8)

Odgovori