6600 pearl black

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
bobpp
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 23. Dec 2004. 04:21

Post od bobpp »

Ja sam danas malo trazio masku po radnjama i prilicno se razocarao.Ono sto se naziva "original" ili je skinuto sa nekog fona pa cena zavisi od stanja (1200din pa do 25E,naravno nema crne) ili su neke 1,2,3...10 A koje izgledaju manje ili vise lose(uglavnom vise),zavisno iz koje ustanove su je deca farbala (predskolske,skolske...) :D .A za one sto zovu "kineske" mislim da treba rolna selotejpa samo da bi bile sastavljene.
Zna li neko gde moze da se nadje nesto pristojno,po mogucnosti crno?

daeko
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 04. Maj 2006. 05:01

Post od daeko »

Kao što neko reče, prodao bi svoj telefon kad vidim koliko dobro 6600 izgleda, tj. kad osvežim pamćenje.. U svakom slučaju pitam se zašto sam ga zamenio, nije mi dobro :wacko:

Definitivno najlepši telefon ikada, makar najlepši Nokia telefon ikada.. :smutny:

sssikisss
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 27. Mar 2006. 14:04

Post od sssikisss »

Ma ljudi gde ima da se kupi ta maska(sa dugmicima-naravno)kao na tim slikama sto ste ostavili(ne gumena)?????????

bobpp
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od bobpp »

Ima napolju...Da skupimo pare pa da posaljemo nekog.Ko ima pasos? :D
Ko zna gde bi moglo da se poruci preko neta,tj. ko salje u Srbiju?

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

A da pitate u nekom servisu da vam poruche/donesu a? Zar to nije lakshe ? :roll:

bobpp
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od bobpp »

Pitao sam i objasnjenje je da nista sa znakom Nokia ne prelazi granicu osim preko uvoznika a oni koji bi mogli poruciti nisu bas bili zainteresovani,u smislu stari je model...ne isplati se...ono moze ako bas mora ali dugo se ceka itd. a ja nisam bio zainteresovan da ih molim,kao da treba besplatno da donesu a ne da platim 30-40 e za parce plastike...

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

bobpp, pa neshte preko veze ovo ono...Imaju oni te crne maske u radnje,da hoce mogli bi da ti skinu sa tog novog modela i da ti je prodaju... 8) Pogledacu ja u jednom servisu pa cu vam javiti ako vi ne nadjete...

bobpp
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od bobpp »

Ma znam,samo izgubim zivce kad dodjem da kupim nesto sto realno ne vredi toliko a dobijem odgovor u smislu "da te skinem s`..." znas vec cega.U svakom slucaju ako naletis na nesto javi.

sssikisss
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 27. Mar 2006. 14:04

Post od sssikisss »

Ljudi nasao sam masku kao sto je na slici mnogo mocno izgleda,stvarno je dobro uradjena ali brojevi na dugmicima su beli pa u mraku i ne izgledaju bog zna sta,nasao sam je na buvljaku kosta 800din sa sve dugmicima.

Odgovori