problem - nece da otvori themes :(

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Oljica
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Nov 2004. 17:11

problem - nece da otvori themes :(

Post od Oljica »

izdvojila sam ovaj moj problem i kao zasebnu temu kako bi sto vise vas videlo i eventualno neko pomogao....Problem:

Ok, ovo je vec pocelo da biva ozbiljno...udjem u meni pa u tools pa pokusam u themes i tu se putanja zavrsava...ne mogu da udjem u teme! Krene sa otvaranjem i zatim se samo vrati u stanje pre nego sto sam kliknula na themes.Pokusala sam da pokrenem i iz fexplorera i njemu slicnim, situacija je ista,krene sa otvaranjem i za nekoliko trenutaka kao da niceg nije ni bilo. Uradila sam i soft format, evidentno dzabe, nista novo skoro nisam instalirala, ovo se desilo iz cista mira, skenirala sam za viruse, nema niceg...da li neko ima ideju kako ovo da resim???

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

jos kada bi napisala i koji fontel imas tj. koji OS ? meni to hoce na wm5 kada prebacim na sd karticu i ne prepoznaje fajlove uopste a kada prebacim preko bt'a direktno na ram'u ocitava sve i radi perfektno :chytry:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Maverick_
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 22:06

Post od Maverick_ »

oljice predpostavljam da imas neki symbian fon,cini se da sam na nekim od tvojih ranija postova to primjetio. ja sam imao jednom problem nakon instaliranja jedne sumnjive teme. tada nisam mogao ni da otvorim ali ni da instaliram nikakve teme. javljalo mi je koliko se sjecam Unable to install,Seris 60 skin suport. Problem nije bas isti kao tvoj,ali ni ja tada nisam mogao da instaliram niti da otvorim teme cak ni nakon soft formata,tek kada sam uradio hard format,fon se vratio u normalno stanje. naravno izgubio sam sve na njemu,ali sam imao backup MMC. Mozda da pokusas hard format.

Oljica
Mobil fan
Mobil fan

Post od Oljica »

U pitanju je nokia 6630, izvinjavam se sto sam zaboravila da napisem. Nazalost i ja se bojim da je hard format jedino resenje i molim boga da se ovde javi neko i pomogne mi da ovo drugacije tj. lakse resim :( Inace, ja uopste ne mogu da udjem u folder themes...

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Oljice, jesi li probala da izbaciš MMC i da restartuješ mob bez nje, pa onda da pokreneš teme? Moguće je da ti neka tema pravi problem a nju možeš da izbrišeš ručno iz FExplorer-a...

Oljica
Mobil fan
Mobil fan

Post od Oljica »

Da, Miskoni, tacno je u tome problem, ja sam neke teme vec izbrisala, ali me buni sto neke nigde ne mogu da nadjem, tj. nisu tamo gde bi trebalo da budu...posto sam htela sve da ih izbrisem... :unsure: :smutny: te koje sam vec obrisala, to sam uradila iz app managera, u fexploreru takodje ne mogu da udjem u themes...i opet sam tamo gde sam i bila, na pocetku problema.
Mzda da probamo zajedno, peske, ako iko ima neku varijantu kako bi to trebalo da se izvede... :smutny:

Oljica
Mobil fan
Mobil fan

Post od Oljica »

Ok, hvala svima na zdusnoj pomoci i brilijantnom znanju, puno ste mi pomogli da resim svoj problem. :dry:
Definitivno moram primeniti drugi pristup. Javicu se sa svojim resenjem ovog problema, mozda ja nekom pomognem sa time, kada niko nije meni.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Oljice, ja nemam symbian, nikad ga nisam imao, niti sam ga nekad koristio, ali mozda imam ideju...
Pristupi sa kompijutera folderu themes,ako ga ne otvori,folder sa temama prebaci na desktop,a onaj u mobilnom izbrisi (da bi bila sigurna da nema nekog "nevidljivog" fajla).Sustina prebacivanja foldera na desktop je ta sto ce PC da vidi i one fajlove koje mobilni telefon ne vidi.Mozda sam pomogao :)
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10

Post od Phantom Lord »

Da li jos nekom fon izlazi iz tema bolno sporo? :|
meni izlazi bar jedno 10-tak sekundi i stvarno me iritira,a imam svega par tema,ne bih bas da ih brisem :roll:

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

Phantom Lord, pa i meni, a i mom drugu, izlazi dosta sporije nego iz drugih foldera .... iako ih on ima manje od mene (tema) nisam primetio razliku u sporosti...

daeko
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 04. Maj 2006. 05:01

Post od daeko »

Neverovatno, ali od svakog 6630 korisnika čuješ po neko loše iskustvo, iskreno ne mogu da verujem, jer da nemam net i da ne umem da čitam :) pomislio bih da je ovo najidealni telefon što se samih "kvarova" tiče, jer imam ga preko godinu dana i (da čuknem u drvo) do sada ni jedan jedini minijaturni problemčić me nije našao, hvala mu :)

Oljica
Mobil fan
Mobil fan

Post od Oljica »

Lobachewsky, hvala na javljanju, nisam imala vremena da probam te opcije, danas ili sutra cu, pa javljam sta je bilo !

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

daeko, pa ja drugih problema nemam .... a bas i ne pazim telefon (instaliram sve i svasta itd) :D .... samo, eto malo sporije izlazi iz Themes foldera... nije to nesto puno .... mozda 4 sekunde ili tako...

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Phantom Lord »

Hm,danas sam formatirao fon i ubacio praznu originalnu karticu i izlazilo je iz tema brzo kao i iz ostalih foldera,a posle instalacije samo 1 teme (i to sam probao vise njih,znaci nije u pitanju problematicna tema) opet isto,10 sec bola :wacko: :wacko:

Edit:
A da,kad smo vec kod tih problema,desava mi se da secka zoom u toku snimanja video zapisa,imam PQI MMC Mobile 256,dok na originalnoj kartici ne secka (nema programa u pozadini,restartovan telefon itd...) Naravno nije u pitanju neko veliko seckanje,vec se desi da "stuca" :D Moze li neko ovo da proba?

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

Phantom Lord, evo probao ja upravo ...... nisam restartovao fon, puni se i BestDesk radi u pozadini ...... snima na max. i ne stuca ..... kartica je Kingston 512 Mobile ..... ima oko 30MB slobodno...
pozdrav

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Phantom Lord »

hm,probacu da snimim nesto i okacim ovde,da biste videli na sta mislim.Izgleda da je do kartice,moj ortak ima istu i njemu stuca! Nemoguce da je MMC Mobile sporija od originalne nokia MMC :disgust:

EDIT:
Evo,ovako bi trebalo da izgleda:
http://www.4shared.com/file/1531720/153 ... a_mmc.html

A ovako izgleda:
http://www.4shared.com/file/1531723/8c3 ... obile.html

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

kao sto rekoh, meni radi bez seckanja :? ..... a koliko imas praznog prostora na kartici? jesi li siguran da u jednom od slucajeva ne snima na memoriju telefona? ....

p.s. jeste offtopic, ali kako da pustam .mov fajlove bez quicktime-a? ..... prinudjen sam da ga koristim, a mnogo me nervira .... ne znam da li sam koristio gori i agresivniji program (stalno moram da ga ubijam u startup-u, povezuje se na net bez pitanja i stalno nesto smara ...... mrzim Apple :disgust: )

pozdrav

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Phantom Lord »

Imam slobodno oko 25mb,ali mi se to desavalo i dok je kartica bila potpuno prazna,bez ijednog instaliranog programa.Dok snima na memoriju telefona,ne secka.Izgleda da je ipak problem u kartici...ali sta ces,zivot je takav,cupav i dlakav :D

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

nemam pojma sta bi to moglo da bude ..... sada lupam, ali mozda zavisi od fat tabele, tj. kako je formatirana kartica .... velicina klastera... lupam ...

Odgovori