prebacivanje imenika sa 7610 na n70?
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
- Go4Fun
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sre, 20. Okt 2004. 13:16
- Kontakt:
prebacivanje imenika sa 7610 na n70?
preko Nokia PC Suite mi izbacuje neki erorr pa ako postoji jos neki nacin?samo mi nemojte reci da idem peske jer stvarno nebi prebacio za 100god!hvala unapred,pozdrav!
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Go4Fun, instaliraj program SmartVCard na oba telefona...pomoću njega sačuvaj kontakte u obliku .vcf fajla i snimi ga na MMC...Prebaci MMC u N70...i uz pomoć istog programa ubaci kontakte u taj telefon... 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Lomnica_city
- Expert
- Lomnica_city
- Expert
- Lomnica_city
- Expert
- Lomnica_city
- Expert
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
A mozes i tu karticu iz 7610 na koju si skinuo kontakte, da ubacis u card reader i da skines fajl .vcf...ubacis u card reader karticu iz N70 i prebacis fajl tamo...i sa Smart V Card programom ubacis na telefon...ninolina napisao:Go4Fun, instaliraj program SmartVCard na oba telefona...pomoću njega sačuvaj kontakte u obliku .vcf fajla i snimi ga na MMC...Prebaci MMC u N70...i uz pomoć istog programa ubaci kontakte u taj telefon...
Jos da se Go4Fun javi sta je uspeo da uradi...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
normalno ih poredja redom po imenu u sim karticu pa cak i ako imaas vise telefona na jednom imenu sve prebaci i kad vratis nazad na nokiu ona to sve lepo spoji kao sto je i biloLomnica_city napisao:Ali na SIM karticu se kontakti pobacaju katastrofa,nikakvog reda nema,nema ni onih vise brojeva za jedno ime...![]()

- Lomnica_city
- Expert
Nije kod mene tako,kad god sam prebacivao vise brojeva pod jednim imenom na SIM,dobijao sam kopirana imena sa razlicitim (kucni,mobilni...) brojevima,pa sam cak u pocetku mislio da je to duplikat,zamalo da padne brisanje!
A i kod kopiranja nazad u telefonsku memoriju nisam imao prijatna iskustva jer naravno nije pisalo da je to kucni ili mobilni,vec samo vise imena (istih naravno) sa razlicitim brojevima!
Pozdrav

A i kod kopiranja nazad u telefonsku memoriju nisam imao prijatna iskustva jer naravno nije pisalo da je to kucni ili mobilni,vec samo vise imena (istih naravno) sa razlicitim brojevima!
Pozdrav

1. Koliko ja znam, n70 ne može da čita i RS MMC, nego samo DV RS MMC. 7610 ima RS MMC, ali može i DV RS MMC. Jel nekom nije jasno? Znači karticu koju si dobio uz n70 ubaci u 7610, prekopiraj kontakte i vrati je u n70.
2. Zar preko synchronise preko BT, ne može? Menu-Tools-Transfer (between nokia supported phones, which those two are).
3. Card reader je takođe rešenje, ako onaj Ninolinin prvi predlog nije uspeo (jer je to kod mene uspelo sa stare na novu karticu.).

2. Zar preko synchronise preko BT, ne može? Menu-Tools-Transfer (between nokia supported phones, which those two are).
3. Card reader je takođe rešenje, ako onaj Ninolinin prvi predlog nije uspeo (jer je to kod mene uspelo sa stare na novu karticu.).

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO