prebacivanje imenika sa 7610 na n70?

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Go4Fun
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 20. Okt 2004. 13:16
Kontakt:

prebacivanje imenika sa 7610 na n70?

Post od Go4Fun »

preko Nokia PC Suite mi izbacuje neki erorr pa ako postoji jos neki nacin?samo mi nemojte reci da idem peske jer stvarno nebi prebacio za 100god!hvala unapred,pozdrav!

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Zar nemas onu opciju Transfer u folderu Tools,iliti Prenos u folderu Alatke!? :? Znam da me je burazer jednom tako zeznuo i poslao sa 7610 na 6680 ceo imenik preko BT od nekoliko stotina imena,jedva sam prekinuo prenos!?
Pozdrav 8)

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Go4Fun, instaliraj program SmartVCard na oba telefona...pomoću njega sačuvaj kontakte u obliku .vcf fajla i snimi ga na MMC...Prebaci MMC u N70...i uz pomoć istog programa ubaci kontakte u taj telefon... 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Ali ninolina RS-MMC ne rade na N70,bar nije burazerova obicna RS-MMC u 6680 jer mora da bude DV!?A sta je sa sinhronizacijom preko PC Suite-a,tako se takodje prebacuju kontakti u .vcf format u Outlook,ili Outlook Express i onda u novi fon!?
Pozdrav 8)

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Lomnica_city, koliko ja znam...ista kartica ide i u 7610 i u n70...A čovek je pitao da li postoji još neki način osim PC suite-a...Tako da... 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Koliko ja znam 7610 koristi RS-MMC a N70 RS-MMC DV,tako da nece moci tako,samo moze obrnuto,kartica iz N70 u 7610 ali njemu to ne treba! :wink:
Pozdrav 8)

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Ja sam stavljala karticu iz 7610 u N70 ...

zato ovo i pisem ... :unsure: 8)

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Meni nije htela da radi,a ni mnogima drugima,zato kazem!? :wink:
Nek proba,sta ga kosta ali verovatno nece raditi,mozda je i ta iz 7610 koju si ti prebacivala u N70 bila DV!?
Pozdrav 8)

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Pa verovatno da jeste ... ali svakako je radila ... možda je i njegova isto takva ... neka proba ... 8)

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

tesko da uz 7610 ide DV kartica ..... jedino ako je on naknadno kupio DV, ali verovatnije nije... a sta fali card reader-u?

pozdrav...

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

ma najbolje je ovo sto je predlozio nbnebojsa, , neka kopira sve kontakte na sim karticu -> neka ubaci sim karticu u n70 -> neka prekopira kontakte sa sim kartice u memoriju telefona.
Za ovaj postupak ne treba odvojiti ni 5 minuta 8) :wink: :D

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Pa, da li covek ima mesta na SIM kartici za jos kontakata? Moja SIM je odavno puna ... Vama nije?...

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Ali na SIM karticu se kontakti pobacaju katastrofa,nikakvog reda nema,nema ni onih vise brojeva za jedno ime... :shock:
2 b_udder: Mislio sam da je mozda ta 7610 iz koje je ninolina prebacivala karticu imala DV karticu jer obicne RS-MMC provereno ne rade u 6630/6680/N70... Nokiama!
Pozdrav 8)

mkvb
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2006. 15:46

Post od mkvb »

Bkup Contacts je program koji sve kontakte iz imenika spakuje u jedan fajl koji mozes da posaljes BTom i da ga raspakujes na drugom telefonu, mora da bude instaliran na oba telefona, ja ga koristim i extra je, prepoznaje sve detalje
HOX Titanium gray

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

ninolina napisao:Go4Fun, instaliraj program SmartVCard na oba telefona...pomoću njega sačuvaj kontakte u obliku .vcf fajla i snimi ga na MMC...Prebaci MMC u N70...i uz pomoć istog programa ubaci kontakte u taj telefon... 8)
A mozes i tu karticu iz 7610 na koju si skinuo kontakte, da ubacis u card reader i da skines fajl .vcf...ubacis u card reader karticu iz N70 i prebacis fajl tamo...i sa Smart V Card programom ubacis na telefon...

Jos da se Go4Fun javi sta je uspeo da uradi...

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

Lomnica_city napisao:Ali na SIM karticu se kontakti pobacaju katastrofa,nikakvog reda nema,nema ni onih vise brojeva za jedno ime... :shock:
normalno ih poredja redom po imenu u sim karticu pa cak i ako imaas vise telefona na jednom imenu sve prebaci i kad vratis nazad na nokiu ona to sve lepo spoji kao sto je i bilo 8)

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Nije kod mene tako,kad god sam prebacivao vise brojeva pod jednim imenom na SIM,dobijao sam kopirana imena sa razlicitim (kucni,mobilni...) brojevima,pa sam cak u pocetku mislio da je to duplikat,zamalo da padne brisanje! :lol:
A i kod kopiranja nazad u telefonsku memoriju nisam imao prijatna iskustva jer naravno nije pisalo da je to kucni ili mobilni,vec samo vise imena (istih naravno) sa razlicitim brojevima!
Pozdrav 8)

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

1. Koliko ja znam, n70 ne može da čita i RS MMC, nego samo DV RS MMC. 7610 ima RS MMC, ali može i DV RS MMC. Jel nekom nije jasno? Znači karticu koju si dobio uz n70 ubaci u 7610, prekopiraj kontakte i vrati je u n70.

2. Zar preko synchronise preko BT, ne može? Menu-Tools-Transfer (between nokia supported phones, which those two are).

3. Card reader je takođe rešenje, ako onaj Ninolinin prvi predlog nije uspeo (jer je to kod mene uspelo sa stare na novu karticu.).

:) :) :) :) :)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Odgovori