Ne,prostor je 25MB.. baš čudno..
RGo je odličan..
Elekronske knjige na 6630
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
je l nije problem da mi neko sibne to cudo na mejl? .... b_udder@yahoo.com ..... inace yahoo daje giga, a gmail cak 2.7 giga mailbox prostora, pa nema potrebe da se patite sa hotmailom 

Bacio bih ti,ali sam trenutno na dial up-u(na Zlatiboru sam)..zar ti je problem da odradiš DL sa linka koji je Ertan tagovao..?
..tu je i s.number..
..inače,BRAVO za Ninolia,Ertan &co.,nisam se ranije zezao sa Symbian.AppZ,čak nisam imao niti jedan link..ipak,ono što su mi poslali Ninolina&Ertan smatram koliko-toliko secure URLs4DL Symbian apps.
RepliGo je fenomenalan paketić..!!
Cheers
..tu je i s.number..
..inače,BRAVO za Ninolia,Ertan &co.,nisam se ranije zezao sa Symbian.AppZ,čak nisam imao niti jedan link..ipak,ono što su mi poslali Ninolina&Ertan smatram koliko-toliko secure URLs4DL Symbian apps.
RepliGo je fenomenalan paketić..!!
Cheers
D`voicewithin
- Roy Fokker
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 21:39
Probao sam RepliGo (zahvaljujem na preporuci!) i mogu reći da je zaista moćan. Jedino mi smeta što nema scroll, ali zato imam ebook reader za pda formate, pa mogu da biram. Inače o b a v e z n o skinite i PDF konverter za RepliGo - fenomenalno prebacuje kompletne pdf fajlove u svoj format, sa sve grafikom, a fajlovi su izrazito mali. Serial je lako naci na netu. 

Sony Ericsson W950i + Motofone F3 + Acer Aspire One 6-cell + ARCHOS 404
- Roy Fokker
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 21:39
Ovako... tačno je da radi opcija print to RepliGo, ali jedan po jedan fajl... PDF mobilizer možeš da odabereš folder pun PDF-ova i direktno ih konvertuje, čini mi se puno brže i stabilnije... upravo sam probao jedan PDF od 13 strana sa dosta slika da konvertujem putem printa iz Adobe Acrobata, ali mi je pukao program pri kraju...
Drugo - to da ne konvertuje slike je glupost... ja sam danas složio u PDF format 26 sličica moje male bratanične cropovane na 176x208, za moje N-Gage QD, i konvertovao u RGO format... sve radi. Takođe, konvertovao sam knjigu standarda za jedan znak koji sam radio sa sve tekstom i vektorskim prikazima - u RGO formatu se očuvala kompletna grafika, dok kad se na telefonu da opcija "Flowed", on tekst iz PDF-a prepoznaje, i preformatira na dimenzije ekrana i ignoriše slike!!! Ludilo, totalno ludilo... Dakle, prvo probajte kako treba, pa onda pričajte. Meni radi bez greške.
Drugo - to da ne konvertuje slike je glupost... ja sam danas složio u PDF format 26 sličica moje male bratanične cropovane na 176x208, za moje N-Gage QD, i konvertovao u RGO format... sve radi. Takođe, konvertovao sam knjigu standarda za jedan znak koji sam radio sa sve tekstom i vektorskim prikazima - u RGO formatu se očuvala kompletna grafika, dok kad se na telefonu da opcija "Flowed", on tekst iz PDF-a prepoznaje, i preformatira na dimenzije ekrana i ignoriše slike!!! Ludilo, totalno ludilo... Dakle, prvo probajte kako treba, pa onda pričajte. Meni radi bez greške.
Sony Ericsson W950i + Motofone F3 + Acer Aspire One 6-cell + ARCHOS 404