problem sa mrezom na 6630
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
- studioton
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 30. Maj 2006. 11:38
- Kontakt:
problem sa mrezom na 6630
Pozdrav svima ,
skoro sam uzeo ovaj tel i desava mi se u duzem stanju mirovanja da nisam dostupan iako tel prikazuje mrezu i sve normalno . dok ga ne resetujem ili pozovem bilo koji broj .. onda mi stignu i pozivi i poruke .. kao da nesto blokira .. telefon je TIM .. sta se desava? hvala
skoro sam uzeo ovaj tel i desava mi se u duzem stanju mirovanja da nisam dostupan iako tel prikazuje mrezu i sve normalno . dok ga ne resetujem ili pozovem bilo koji broj .. onda mi stignu i pozivi i poruke .. kao da nesto blokira .. telefon je TIM .. sta se desava? hvala
IF: ti umesto signala stoji 3G, kad nisi dostupan. (1486 puta pomenuto, glupo ali vredi proveriti).
THEN: Tools-Settings-Network-GSM.
IF: je telefon nov i pod garancijom
THEN: odnesi ga u servis. srediće ti ga za dž.
IF: te zezaju neki programi + ovo, a (kažeš da si ga tek uzeo = nemaš mnogo podataka & podešavanja)
THEN: ga flešni u servisu, ili ako znaš u kućnoj radinosti.
Ovo su glupe ideje, ali možda proradi, a ako neko ima pametniju . . .
THEN: Tools-Settings-Network-GSM.
IF: je telefon nov i pod garancijom
THEN: odnesi ga u servis. srediće ti ga za dž.
IF: te zezaju neki programi + ovo, a (kažeš da si ga tek uzeo = nemaš mnogo podataka & podešavanja)
THEN: ga flešni u servisu, ili ako znaš u kućnoj radinosti.
Ovo su glupe ideje, ali možda proradi, a ako neko ima pametniju . . .

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- studioton
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 30. Maj 2006. 11:38
- Kontakt:
Kod mene ima .. Tools-Settings-Network-Network settings i mozes odabrati GSM ili Dual mode ..
Sto se tice mog problema .. odneo sam tel kod druga u servis i flesovao ga je .. ubacio mu novi soft .. vise nema TIM gluposti u meniju .. sada je bar izlgeda kao original .. da li sam resio problem videcu ovih dana da li cu biti dostupan
pozz
Sto se tice mog problema .. odneo sam tel kod druga u servis i flesovao ga je .. ubacio mu novi soft .. vise nema TIM gluposti u meniju .. sada je bar izlgeda kao original .. da li sam resio problem videcu ovih dana da li cu biti dostupan

- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Treba da imas 3 opcije,a prva je Mrezni rezim,odnosno Network mode,tek onda ispod nje idu ove druge dve!Ne bi ona Lobachewski trebala da nema tu opciju ni sa starijim firmware-om,jer i oni najstariji imaju tu opciju ali ne sluzi nicemu,tj.samo ima Dual mode,tako da bi morala da ima bar nesto!?
Pozdrav
Pozdrav

dachony, podesila, hvala. Sto e tice tog ispadanja iz mreze, to mi se desavalo jako, jako retko, dakle to nije bio moj problem, ali predpostavljam da ce ovo sto je dachony rekao da potpuno neutralise problem?
Ljudi, ja stvarno nemam tu opciju o kojoj pricate, i jos se cudim cudom, kome ce to jos da pomogne kada toga jednostavno nema

Ljudi, ja stvarno nemam tu opciju o kojoj pricate, i jos se cudim cudom, kome ce to jos da pomogne kada toga jednostavno nema