N71 help & tricks

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Blenton
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 09. Jun 2006. 23:22

N71 help & tricks

Post od Blenton »

Veoma sam zadovoljan svojom N71 igrackom ali mi na zivce idu 2 stvari pa ako neko moze da mi pomogne;

- Sve fotke iz svih foldera vidljive su u Galeriji. Kako da onemogucim pregled pojedinih foldera? Ovo je nezgodno jer mnogi vole da cackaju po fonu a imam nekog materijala koji nije za svacije oci! :oops:

- Prilikom slusanja muzike sa standardnog headseta dolazi do konfuzije u slucaju primanja poziva - aktivira se eksterni zvucnik prilikom zvonjave a sagovornik me ne cuje ukoliko ne otvorim poklopac aparata da primim poziv. Cemu onda ovaj headset??? :?

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

1.Probaj preko programa FExplorer da sakrijes foldere koje zelis i na taj nacin niko nece moci da ih vidi kada udje u galeriju , ali hoce kada udje u galeriju preko FExplorera 8) :wink: :D

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Blenton,
1. Udjes u FExplorer...dojes do foldera koji zelis da sakrijes kliknes na Option>File>Set atributes>Hidden>On...A sto se tice pristupa bilo kojim informacijama iz FExplorera to je reseno tako sto najnovija verzija ovog programa omogucava postavljanje sifre na ulasku u njega...tako da tim slikama ni preko FExplorera nece niko sem tebe moci da pristupi... :wink:
2.Idi u Menu>Tools>Settings>Enchancement>Headset>Automatic answer>On....tada ce telefon posle tri zvona sam prihvatiti poziv, a da ti ne dotices telefon...to je jedini nacin...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Blenton
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 09. Jun 2006. 23:22

Post od Blenton »

Thanx! Mislim da ce ovako funkcionisati... :)) Da ne znate gde mogu da se skinu kvalitetne teme osim na Zedge?

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

E blenton aj okaci neke fotke sa telefona da vidimo kakve pravi telefon slike.Evo prvi clan ovog foruma ima n71,aj bas me zanima.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Odgovori