System ERROR 3650

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Gari
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:17

System ERROR 3650

Post od Gari »

Prijatelji,prvi moj post ovde,javljam se zbog problema.
Naime,odjednom mi se javio onaj system error kada ukljucim bilo sta,contacts,menu ne radi,poruke,nista sem razgovora.Uradio sam ono zelena slusalica+*+3+paljenje,prethodno sam izvadio mmc od 16mb i sve mi sada super radi ali bez kartice,kada nju stavim,ista prica,nista ne radi.Kako da formatiram karticu ili nesto slicno?Help?

Jack
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 23:54

Post od Jack »

MOj frend je imao isti problem instaliraj FEexplorel i ako imas slucajno WILDSKINZ obavzno ga brsi.KOd njega je tako odma proradilo za tebe sad neznam
NOKIA 6600

Gari
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:17

Post od Gari »

kako da ga instaliram kada ne mogu uci ni u kakav meni sa ukljucenom karticom?Moderatori,legende,pomagajte!Video sam slican problem sa ngageom kod jedne devojke ovde na forumu,pa ako mozete ponovite kako je resen i da li je postupak isti i na 3650!poz 8)

Ludak
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 07. Avg 2004. 17:15

Post od Ludak »

Isprazni karticu na čitaču MMC kartica, to je najlakše. Ako nemaš čitač/pisač, kupi, isplati se, ne samo zbog tvog problema, već je zgodna i za budući rad...
U susret novim izazovima...

Odgovori