Nokia 6630 problemi i pitanja
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
- outlaw
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 02. Dec 2004. 14:46
- Kontakt:
Eto već sam dobio odgovor dok sam kucao novi, hvala svima na pomoći!!! Pogledaću po firmama u BGD-u pa ću da javim šta sam uradio!!!
Dobrodošli na najluđe diskusije na Internetu - www.zafrkancije.co.yu/forum
- Dexter
- Expert
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
Pa pazi ja sam uvek drzao na kartici poruke dok mi se jednog dana iz chista mira nije desilo isto to...Uradio sam format i vratio na fabrichka podeshavanja i nishta...opet isto..odnesem ga kod servisera on mi ga fleshne i neshto je u vezi PROFILA chachnuo i odjednom sve normalno radilo...i ja samo shto sam izashao iz radnje opet pochnem da pravim svoje profile i bla bla kad ono opet isto,nece da radi...I dan danas kada stavim da mi poruke stizu na memory karticu ono ne izbacuje na ekran a kad stavim na memoriju telefona ok shljaka...
Tako da,ako uacujesh novi sw,nemoj da chachkash mnogo posle po profilima outlaw ...

Tako da,ako uacujesh novi sw,nemoj da chachkash mnogo posle po profilima outlaw ...

upravo sam provalio da mi telefon kada ga spojim sa kompom na usb ne prihvata nikakav transfer a radio je normalno prije formatiranja mem.kartice i formatiranja fona ......????
komp. ga prepozna da je 6630 ali kada hocu da ubacim sliku ili muzinu pise "faild" ili za muziku "cancel" sta se desava...???
komp. ga prepozna da je 6630 ali kada hocu da ubacim sliku ili muzinu pise "faild" ili za muziku "cancel" sta se desava...???

Ista prica od samog pocetka i kod mene, mogu da menjam teme, tj. mogla sam do skoro kada me strefio onaj idiotski problem, ali nikako palette...mornar30 napisao:nista mi ne izbacuje udjem u tools themes i kada udjem na edit da promenim colour palette nista se ne dogodi ostaje uvek plava boja ili biram palette isto nista...?