Nokia 6630 problemi i pitanja

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
outlaw
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 02. Dec 2004. 14:46
Kontakt:

Post od outlaw »

Eto već sam dobio odgovor dok sam kucao novi, hvala svima na pomoći!!! Pogledaću po firmama u BGD-u pa ću da javim šta sam uradio!!!
Dobrodošli na najluđe diskusije na Internetu - www.zafrkancije.co.yu/forum

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

outlaw, nema te dugo na forumu... 8)

Taj problem ne resheva ni format a ni flesh telefona,ima sam ga... 8)

Fora je u profilima,a to shto nece da ti stizu poruke na ekran,prebaci samo da ti stizu na memoriju telefona,restartuj fon i problem je reshen... :wink:

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

Dexter, je l to znaci da je problem u samom mmc-u? ... je l se to cesto desava kada se stavi da poruke cuva na kartici?

pozdrav...

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Pa pazi ja sam uvek drzao na kartici poruke dok mi se jednog dana iz chista mira nije desilo isto to...Uradio sam format i vratio na fabrichka podeshavanja i nishta...opet isto..odnesem ga kod servisera on mi ga fleshne i neshto je u vezi PROFILA chachnuo i odjednom sve normalno radilo...i ja samo shto sam izashao iz radnje opet pochnem da pravim svoje profile i bla bla kad ono opet isto,nece da radi...I dan danas kada stavim da mi poruke stizu na memory karticu ono ne izbacuje na ekran a kad stavim na memoriju telefona ok shljaka... :?
Tako da,ako uacujesh novi sw,nemoj da chachkash mnogo posle po profilima outlaw ... :)

Oljica
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Nov 2004. 17:11

Post od Oljica »

Neka on ipak prvo uradi format, dzabe cela prica ako sa tim resi sve probleme....Mozda vasi problemi su isti, a mozda je tako samo na prvi pogled, hiljadu puta sam se uverila u to da za naizgled isti problem postoji vise od jednog resenja....

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

pa jeste...al nek prebaci prvo primanje poruka na fontele i to ce mu vec reshiti jedan problem verovatno...pa ako bude problema josh nek uradi format,pa onda flesh itd...zna se,ide se postepeno ka tezim reshenjima... :wink:

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

nbnebojsa, ne pali to..bar kod mene...obrisao sam FirstBoot.dat i opet nije htelo,tako da...jedino da stavi da mu stizu na memoriju telefona...

p.s. 2222 :)

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Ma nema frke outlaw,drago mi je da ti radi opet kako treba... :wink:

To sam bash hteo da te pitam u prethodnom postu...secam se da si dobio prinovu bio,pa kako je beba,porasla m ? :)

mornar30
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 11. Jun 2006. 00:36

Post od mornar30 »

Cao
zasto ne mogu da promenim pozadinu i boju u themama da li neko zna ima li to veze sto sam formatirao mem.karticu?

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Kako ne mozesh ?? :o Shta ti izbaci kad pokushash da promenish ??

mornar30
Novajlija
Novajlija

Post od mornar30 »

nista mi ne izbacuje udjem u tools themes i kada udjem na edit da promenim colour palette nista se ne dogodi ostaje uvek plava boja ili biram palette isto nista...?

mornar30
Novajlija
Novajlija

Post od mornar30 »

upravo sam provalio da mi telefon kada ga spojim sa kompom na usb ne prihvata nikakav transfer a radio je normalno prije formatiranja mem.kartice i formatiranja fona ......????
komp. ga prepozna da je 6630 ali kada hocu da ubacim sliku ili muzinu pise "faild" ili za muziku "cancel" sta se desava...??? :cry:

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

mornar30, izgleda da je do kartice problem...pokusaj da je ponovo formatiras...Jel sve bilo ok prilikom prethodnog formatiranja kartice...?
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

mornar30, hm... a sta bi trebalo da se desi? ..... posto je i meni isto sta god da izaberem u colour palette...
pozdrav...

Oljica
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Nov 2004. 17:11

Post od Oljica »

mornar30 napisao:nista mi ne izbacuje udjem u tools themes i kada udjem na edit da promenim colour palette nista se ne dogodi ostaje uvek plava boja ili biram palette isto nista...?
Ista prica od samog pocetka i kod mene, mogu da menjam teme, tj. mogla sam do skoro kada me strefio onaj idiotski problem, ali nikako palette...

Odgovori