NOKIA 6600 - softver za pozive?

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
misha2006
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 21. Maj 2006. 18:26

NOKIA 6600 - softver za pozive?

Post od misha2006 »

Da li postoji softver koji omogucava da podesim da sam za neki broj nedostupan ili non-stop zauzet?
P.S. Skinuo sam "blacklist" ali sam skontao da on samo odbija pozive i pritom ih sacuva normalno u "missed cals",sto mi ne odgovara.

Hvala ljudi.... :blinky:

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

On ih odbije u sacuva ih u njegovu listu odbijenih poziva, koliko ja znam ne sacuva ih u telefonu i missed calls. Nvm, probaj da skinesh BLACK BALLER, on imas slicnu/istu funkciju. Potrazi na netu, naci cesh...

Poz 8)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

misha2006
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 21. Maj 2006. 18:26

Post od misha2006 »

Upravo sam skinuo i "black baller" isto mi je. Kontam da cuva u svojoj listi ali ja takodje imam i u "received calls" ne u "missed calls"(primljeni pozivi-nisam dobro napisao u prosloj poruci)....to isprobavam sa fiksnim telefonom pa mogu da cackam i vidim....mozda neka podesavanja ili nesto drugo? :roll: Znaci da zanemarimo sve, bitno je da mi se taj doticni broj ne nalazi u standardnim pozivima.Help? :unsure:

Odgovori