Pravila foruma Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Da li postoji softver koji omogucava da podesim da sam za neki broj nedostupan ili non-stop zauzet?
P.S. Skinuo sam "blacklist" ali sam skontao da on samo odbija pozive i pritom ih sacuva normalno u "missed cals",sto mi ne odgovara.
On ih odbije u sacuva ih u njegovu listu odbijenih poziva, koliko ja znam ne sacuva ih u telefonu i missed calls. Nvm, probaj da skinesh BLACK BALLER, on imas slicnu/istu funkciju. Potrazi na netu, naci cesh...
Poz
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Upravo sam skinuo i "black baller" isto mi je. Kontam da cuva u svojoj listi ali ja takodje imam i u "received calls" ne u "missed calls"(primljeni pozivi-nisam dobro napisao u prosloj poruci)....to isprobavam sa fiksnim telefonom pa mogu da cackam i vidim....mozda neka podesavanja ili nesto drugo? Znaci da zanemarimo sve, bitno je da mi se taj doticni broj ne nalazi u standardnim pozivima.Help?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.