USB punjac za 6630

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
mkvb
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2006. 15:46

USB punjac za 6630

Post od mkvb »

Slika

Kupio sam ga i odmah vratio, naime, baterija je bila potpuno prazna, prikljucio sam taj punjac i culo se ono beep, pokaze se indikator baterije ali se ne puni, probao sam da upalim telefon i onaj start up ton se cuo isprekidano, nije mogao da nadje mrezu i kada pokusam da udjem u menu telefon se odmah ugasi. Ostavio sam ga na punjacu 15tak minuta ali nista se nije napunio. Vratio sam taj punjac i od tada mi baterija drzi samo 1 dan a pre je uz slusanje muzike dok sam u pokretu i normalno koriscenje gurala preko 2 dana. Da li je moguce da je taj nazovi punjac ostetio bateriju. :dry:
Pozdrav :chytry:
HOX Titanium gray

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

mislim da je moguce da pokvareni usb a i klasicni punjac pusti vise napona u bateriju nego sto je to dozvoljeno po propisu i imas srece sto ti je nije sprzio skroz... :uhuh: video sam slucaj kada je pokvareni punjac istopio ulaz za punjenje na nokiji :disgust:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

mkvb
Mobil fan
Mobil fan

Post od mkvb »

Probao sam sa dva takva punjaca, prvo su mi zamenili u prodavnici sa drugim primerkom i posto je bilo potpuno isto tek onda su mi vratili pare, a probao sam da punim i 6630 i 6600, ali od tada mi se brzo prazni, jutros sam skinuo fon sa punjaca pa cu da vidim kako se ponasa, sad si me malo istripovao :blinky: u najgorem slucaju bice nova batrija
Pozdrav :)
HOX Titanium gray

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

najgori slucaj je nova batt. inace ne verujem da je do neceg drugog :disgust:
ne daj boze ;).................
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

mkvb
Mobil fan
Mobil fan

Post od mkvb »

E ovo nije normalno, definitivno, danas je 4 dan i ne planira da se ugasi, od jutros mi stoji na jednoj crtici i nije jos zakmecao da je prazna, nisam ga nesto mnogo koristio ali opet 4 dana :lol:
I iskljucio sam screensaver, mozda i na tome stedi struju, znaci sve je ok sa baterijom, pozdrav :D
HOX Titanium gray

Odgovori