Zdravo,
1.
Instalirah gore pomenutu app na 6600 [rookie, vlasnik 5. dan]. Kako nije moj firmware [or whatever] kompatibilan za taj program, to mi je i prijavio i obrisao sam program iz Managera, ali ne mogu nikako da obrisem iz inboxa 'bluetooth poruku' sa instalacijom istog programa. Pri pokusaju brisanja javi mi:
Gerenal!
Already in use
Da li je neko imao slicnih iskustava i da li postoji neko elegantno resenje?
2.
Drugi problem koji se paralelno pojavio, je da ne moze da se 'zakaci' samo na mobtelov wap, a na sve ostale moze. Javlja:
Services:
Unknown file format!
Proverih sa drugim istim aparatom i istom adresom, sve sljaka kako treba. Mozda je paranoja, ali da li i kakve veze moze da ima instalacija nekog programa sa ostalim stvarima?
Unapred zahvalan.
FullScreenCaller
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
naravno da ima veze moze prilikom instalacije da ti pobrlja nesto i da se app nakaci na nesto drugo tu bi ti mnogo pomogao fajl menager npr. seleq,instaliraj pomnenuti program pa ces uz pomoc njega sve da resis a u medjuvremenu ugasi pa upali ponovo tel posto prrilikom gasenja tel automatski gasi sve aplikacije pa posle toga izbrisi bt poruku a sto se tice wap-a proveri ponovo stelovanje.