kako kopirati stari imenik?
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
kako kopirati stari imenik?
imam jedan problem i nadam se da mi mozete pomoci!iz starog tel. sam prekopirao fajl sa C diska contacts.cdb na svoj racunar i sada sam kupio novi tel. i hteo bih te brojeve odnosno taj fajl da prekopiram na novi tel. ali ne znam kako?uz to imam samo citac mem. kartica na kompu!!dali mi neko moze pomoci hitno mi je posto imam dosta potrebnih brojeva na tom fajlu!hvala vam unapred!
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Pretpostavljam da imas Symbian phone,sto znaci da imas i FExplorer (ko ga nema) pa jednostavno prebaci na memorijsku contacts.cdb,pa odatle pomocu FExplorer-a prebaci u odgovarajuci folder!!
Ako ti slucajno ne dozvoli da prekopiras contacts.cdb na staru lokaciju i prepises preko novog fajla (mozda se desi,nisam probao) koji je u vec u telefonu,samo preimenuj nekako taj novi (recimo contacts_1.cdb) i kad prebacis stari ti restartuj telefon i onda mozes da obrises onaj novi i imaces stare kontakte!
Pozdrav
Ako ti slucajno ne dozvoli da prekopiras contacts.cdb na staru lokaciju i prepises preko novog fajla (mozda se desi,nisam probao) koji je u vec u telefonu,samo preimenuj nekako taj novi (recimo contacts_1.cdb) i kad prebacis stari ti restartuj telefon i onda mozes da obrises onaj novi i imaces stare kontakte!
Pozdrav

- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
zoranns, vec sam ti ja i na to odgovorila mailom...nije moguce preko tog fajla vratiti imenik...jesu u njemu svi ti potrebni podaci, ali ga telefon ne cita ... posebno sto si ti presao za telefona sa OS 6.1 na telefon novijeg OS-a 7.0...pa se oni u okviru mnogih systemskih fajlova ne poklapaju...
Zao mi je...

Zao mi je...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***