problem sa cam pro

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
sima
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 26. Sep 2004. 16:49

problem sa cam pro

Post od sima »

instalirao sam cam pro,ali mi se povremeno desava da kad hocu da snimi neki klip,na ekranu mi napise da nemam dovoljno prostora i da iskljucim neku od aplikacija i probam ponovo,memo kartica je maltene prazna t.j. iskorisceno je samo 2 od 16 mb.sta moze da bude problem i kako da ga resim :?: :cry:
i tata bi sine!!!!

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

jesi stavio u podesavanju da ti snimci idu na mem.karticu i malo detaljnije objasni problem sta, kako, kad. :?:

Ludak
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 07. Avg 2004. 17:15

Post od Ludak »

Nije problem u kartici, vec u fonu, verovatno ne znaš kako da izađeš iz aplikacija... Dakle, ti kada pritisneš crveno dugme, ti ne izlaziš iz aplikacija, moraš da držiš meni taster pa onda na c da zatvaraš svaku od njih. Ili izlazi svaki put na Exit... 8O
U susret novim izazovima...

Aca
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 29. Dec 2003. 16:57

Post od Aca »

Ljudi zaj***va me cam pro tako sto kada snimam klip je sa zvukom samo nekoliko sekundi, a kasnije se gubi zvuk, inace pre mi je radio ok, ali kada sam formatirao tel. poceo je da me zeza.

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Ljudi ja vam preporucujem ETI Camcorder Pro, mislim da on dosta bolje radi, imao sam prilike da ga probam, a i slika je cini mi se bolja. Poz

sima
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 26. Sep 2004. 16:49

Post od sima »

ma ne vredi...probao sam i sa meni tasterom,ali opet ista prica nema dovoljno memorije,blabla.a kartica prazna.ima li jos koji savet :?: :roll:
i tata bi sine!!!!

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od nbnebojsa »

ima ukloni aplikaciju iz telefona pa je instaliraj ponovo, procackaj malo u podesavanju unutar cam pro> audi ,video itd pa vidi sta se desava :wink:

boka
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 13. Avg 2004. 09:23
Kontakt:

Post od boka »

Mozda ti je softver(firmware) telefona neka starija verzija pa ne podrzava to ili je neki bug,odi kod servisera da ti ugrade najnoviju verziju softwera za nokiu xxxx(ne znam koju nokiu imas).Mozda ce to pomoci.*#0000# tako gledas koja je tvoja verzija softwera.

Ludak
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Ludak »

Stvarno vredi probati ETI camcorder pro, svi smo ga zaboravili, a program je odličan. Malo ume da nervira što ne pravi 3gp zais, ali može mu se oprostiti...

Aco, instaliraj ga ponovo, verovtano su ti izbrisani delovi programa pri formatiranju...

djkokeeboy
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 12. Avg 2004. 11:31

Post od djkokeeboy »

E citam ove postove, i mislim se sledece...
U zadnje vreme i mene nesho zeza taj Camcoder pro, a inache imama i taj ETI i bas je kul, samo mi se ne svidja to sto snima posebno zvuk i posebno audio. 8) 8) 8)
I sada kad ste ga spomenuli, hteo bi da vas pitam neshto oko tog jETIja.
:?:
Kako da ukomponujem kod njega video i audio fajl u jedan fajl. Ocu reci da li postoji varijanta da ih spojim u jedan fajl pa da ih ondaK prebacim na komp i gledam u nekom formatu? :?:

8) :D
Enemies become friends, when bitterness ends!

Ludak
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Ludak »

Posebno zvuk a posebno audio??? Odi do googlea, ima da se nađe neki konverter koji pretvara ETIjeve snimke u 3gp. :D

djkokeeboy
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 12. Avg 2004. 11:31

Post od djkokeeboy »

Ma ne pricaj mi nista, puko sam, znam! :D :D :D
ispravka: Posebno zvuk, a posebno video (tj. sliku).

Anyway, tnx on advice!

8)
Enemies become friends, when bitterness ends!

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

@Sima - to što ti se dešava je manje-više uobičajen problem, da prijavljuje da nema dovoljno memorije za snimanje - a ima je. Reinstaliraj program za svaki slučaj, ali ono što kod mene pali je jednostavan restart moba (3660), držim olovčicu prilikom paljenja da ne pokreće ništa iz autostart-a, poubijam još koju aplikaciju i sve radi (uglavnom) lepo. Probaj. :wink:

Sasa_NS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 22. Jul 2004. 15:57

Post od Sasa_NS »

djkokeeboy: ja vec neko vreme koristim ETI Camcorder i mogu reci da je zaista odlican - video snimak je najmanje za nijansu ili dve bolji od onog koji pravi Nokijin originalno instalirani camcorder (zavisi sta namestite - High, Standard ili Low). To sto odvaja sliku od zvuka i pravi dva fajla to je uslovno mana - po meni, to je vise prednost. Video u velicini fajla ucestvuje preko 2/3 dok na zvuk otpada ona preostala trecina. Zamisli sledecu situaciju: snimas neki pejzaz ili nesto slicno... Sta ce ti zvuk? Samo ce ti povecati velicinu fajla i zauzeti memoriju. Dakle, prednost kod ETI-ja je i sto mozes da iskljucis zvuk ako ti ne treba. Zato pravi dva fajla (tacnije tri, jer je treci mala fotka - screenshot prvog kadra koji sluzi kao ikonica u ETI plejeru).
Ako ti bas treba zvuk i slika u jednom fajlu, jednostavno ukljucis opciju "Enabled MMS" i ETI pravi jedan fajl... Doduse, tada je velicina fajla ogranicena na max. 100 kb (MMS standard kod vecine operatera), jer je ova opcija upravo i namenjena za slanje MMS poruka.
Ako ti bas treba 3gp format, kao sto rece Ludak, nadji neki konvertor i posao je gotov za par sekundi...
Jos neke prednosti ETI-ja: svo vreme snimanja na ekranu imate podatak koliko je vremena proslo, u kojem kvalitetu snimate, da li je ukljuceno snimanje zvuka i na kraju da li se upste izvodi snimanje ili samo "gledate" kroz ukljucenu kameru...
Mane? Format videa koji pravi ETI ima ekstenziju *.eye i nisam bas siguran da ce ga, u slucaju slanja MMS-om, moci otvoriti mnogo telefona... Cini mi se da ni 3gp format ne moze da otvori preko 50% sadasnjih telefona (uglavnom mogu oni koji imaju kamericu sa opcijom snimanja videa), tako da ukoliko morate da posaljete klip MMS-om, mozda je bolje da ga napravite Nokijinim camcorderom...
Sve ostalo je prva liga, zato imate moju iskrenu preporuku za instaliranje ETI Camcordera...
Uf, raspisah se... Ma postavicu poseban topic da imamo gde da razglabamo na ovu temu, interesantna je...

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od nbnebojsa »

opet ti sasa sa eti-jem ne trudi se toliko, los je program i zastareo je neubedjuj ljude da koriste losiju aplikaciju samo zato sto se tebi svidja ili nemas noviju verziju softvera na fonu pa nemozes da koristis cam pro :evil:

Sasa_NS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Sasa_NS »

Probao sam i Philips Camcorder Pro i Cam Pro, ali eto, vise mi se svidja ETI... Valjda imam pravo na to? Ne ubedjujem nikog u nista, samo predlazem. Dok ne probas sve, ne znas, je li tako?

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od nbnebojsa »

nije tako rekao sam ti da sam probao oba i da je eti los, jos jedan podatak eti je 200kb dok je cam pro 650kb i sama velicina aplikacije nesto govori zar ne?

Sasa_NS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Sasa_NS »

Nisam mislio na tebe, nego da druge posetioce sajta - oni treba sve da probaju pa da se odluce za ono sto im odgovara...
Ne sumnjam da si ih sve probao.

Odgovori