Screen saver????

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
napster
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 10. Nov 2005. 14:15

Screen saver????

Post od napster »

Zakleo bi se da sam u prosloj veriji firmwarea 5 03 08 od nokia 6630 imao opciju u kojem se moze podesiti screensaver dali da bude datum i sat ili text dok se ubih trazeci u ovoj novoi 6 03 08 i ne mogu naci tu opciju ili ne umijem...Jel postoji to kod nekoga na novoj verziji ili na ovoj starijoj ?

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

u verziji 5.03.08 odes na temu, options, edit, screen saver i tu su te opcije .... zasto bi tako nesto iskljucili iz nove verzije?! :? ..... je l uopste mozes da biras scr saver? ..... mkvb ima istu verziju kao ti, pa sacekaj njegov komentar...

pozdarv...

napster
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od napster »

Bravoooo ja sam otisao u podesavanja da ga trazim qq prekoto sam skroz Hwala hwala Hwala hwala so much :lol:

mkvb
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2006. 15:46

Post od mkvb »

Moze i u novoj verziji, kao sto je vec rekao b_udder, teme, opcije, edit, screen saver i tu ti je podesavanje a evo ti i ovo, mozda ti se dopadne

dowload
HOX Titanium gray

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

napster, pa trebalo bi kad izaberes temu koju zelis da koristis...odes na nju...kliknes na options>i imas ponudjenu opciju screensaver...i tu izaberes sta zelis...
:wink:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

napster
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od napster »

hwala svima nasao sam malo sam se zbunio u brdu ovih opcija pa nisam ni sanjao da to moze biti tu al pazite ovo imam instaliranu igricu asplhalt 2 i sad koji god screansever da instaliram on me pita kao dali da zamjenim sa verzijom 1.0 i kad to uradim izbrise mi igricu i obratno :|

Odgovori