Nova N Serija- N72 N73 N93

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Crystal
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 18. Nov 2004. 13:51
:: Lumia 920

Nova N Serija- N72 N73 N93

Post od Crystal »

Juce predstavljeni u Berlinu...

Necu da stavljam slike pogledajte sami ...
http://www.nokia.com/press/openstudio

Napokon nesto zanimljivo!!! Fashion telefon ali ovaj put u N seriji
N72!!!! Izlazi u dve boje... crna i ROZE!!!:) Naslednik N70
Odoh da citam specifikacije
... a vi uzivajte u slikama

Slika
NOKIA N8

mica
Banned
Pridružio se: Uto, 21. Feb 2006. 11:01

Post od mica »

Telefoni su jako lepi i stvarno puni funkcija a da nespominjem kamere... 8) 8) ... N72 je skoro isti kao n80 a najlepsi mi je n93 pravi fon za slikanje.
......Smej se smej,uvek se smej........

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

telefoni su extra i po funkcijma ,a i po izgledu , po ovome shto vidim meni su mnogo bolji od n80 , pogotovo shto imaju Carl Zeiss optiku.
odlichni telefoni 8) :wink: :) :D :lol:

vlajche
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 22. Apr 2006. 21:42
Kontakt:

Post od vlajche »

Pa ovaj N72 koliko ja skontah je u stvari nasminkana verzija N70 ali sa naglaskom na muziku. Konacno ce imati 3,5mm pikljucak za sluske. Nema prednju kameru i nije 3G. Inace, po meni, definitivno najlepsa Symbian NOKIA do sada! Trebalo bi da se pojavi do juna 2006. Bas me zanima koliko ce da kosta :roll:

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

n93 je za moj ukus prava stvar :roll: mnogo mocan fontel ali ko zna kada ce izaci u prodaji pa dok stigne kod nas pa dok mu spadne cena. :? ....bedak
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Roy Fokker
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 21:39

Post od Roy Fokker »

Press release na Nokia sajtu kaže jul, a cijena oko 550€... što za nas može da znači ko zna šta.

Ali stvarno... promoviše ga Gary Oldman, i namjerava da u promotivne svrhe snimi film isključivo koristeći N93. :dry: U paketu dolazi Adobe Premiere Elements za montažu videa... performanse kamere su 3.2Mpixela, 3x optički zoom, video 30fps... reklamiraju ga kao kamkorder... snima stereo audio. Osim toga ima 40MB interne memorije + kartica, WiFi, i opcioni kabl za izlaz na TV - za prikaz slika videa, i čak igranje igrica! Meni se lično jako dopada to što se ekran može koristiti horizontalno, što je za net fenomenalno, recimo.

Sve u svemu - živi bili pa vidjeli.

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

A eto, iako sam žensko, mene N72 nije oduševio, kao ni N73...već vidjeno ...imam N70 i lepši mi je i deluje funkcionalniji od N72 (ne vidim tolike promene da bih poželela da zamenim N70 sa N72 ili N73)...dok mi se kod N93 dopada baš to što je već napisao Roy Fokker, i tu tek vidim nešto stvarno novo...

Ali ...svi smo tako željno čekali i N80, pa evo sad kad je stigao...mene uopšte nije toliko oduševio...videćemo i procenjivati N72, N73 i N93, tek kad se stvarno pojave i kad budemo mogli da ih vidimo i uživo...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

ledeni
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 20. Apr 2006. 11:42

Post od ledeni »

N73 mi je mali dizajnerski promasaj, ali zato ce N93 ostaviti najbolji moguci utisak kad se pojavi.................nece doziveti sudbinu nokije N90 kojoj su svi osporavali izgled, dimenzije itd.... a u sustini N90 je i dan danas najaci fon. :)

mica
Banned

Post od mica »

Roy Fokker, moram a te ispravim .Ima 50mb interne memorije.Ali me nesto zanima-sa kolikom karticom dolazi ?

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Da,ima 50mb interne memorije a dobijace se sa 128MB miniSD karticom,sa napomenom da to moze varirati...8)

*Please note that the memory capacity of the miniSD in the sales package may vary depending on the market and/or your network operator/service provider.

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Del Boy »

to shto na nokia sajtu pishe da cje n93 da koshta 550e , to sigurno nije tachno , tako se govorilo i za n80 , pa pogledajte sad eno ga sad koshta 1100e :disgust:
ali stvarno telefon je VRH 8) :wink: :) :D :lol:

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

DEL BOY, pa eto...ko nam je kriv što ovde živimo... :shock: kod nas je N80 duplo skuplji nego u inostranstvu...a to na Nokia sajtu nisu mogli, verovatno, ni da sanjaju... :o
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

jok_jok
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 23. Nov 2005. 13:54

Post od jok_jok »

nisu baš nešto... dizajn mi je od n93 super, ali mi se čini da bude se telefon lako slomio...i mislim da ih se ne isplati čekati, jer samo su kamera i baterija malo napradniji... ali opet bude ista priča, kamere ne budu kao pravi fotoaparati. tako da mislim da je najbolje pričekati da padne cijena n80 i onda nju kupiti

http://www.mobile-review.com/articles/2 ... 3-en.shtml

evo puno uživo slikanih slika od N93

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Del Boy »

meni je super dizajn na ovom telefonu , jeste malo velik , ali zato shta sve nudi....
jedino mi se nesvidja shto ima mal vanjski displej :( , ali zato unutrashnji :D , ODLICHAN telefon 8) :wink: :) :D :lol:

mica
Banned

Post od mica »

Jaoj kako je lep n93 bas pravi fon ono 8) 8) 8) Vise mi se svidja crna boja na ovom fonu ,ustvari i na svakom.

napster
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 10. Nov 2005. 14:15

Post od napster »

stvarno su vrh da ako im ubrzo padnu cijene posto ce sig biti kao i nokia N80 pa da se pazari jedan od njih :)

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

N93 je u prodaji,moze se naci u Indoneziji.Cena je oko 600$,negde 1000$ :blinky: ,a negde 715$.
Pojavio se tamo i n73 koji kosta 460$.Tako da mozemo da ocekujemo uskoro pojavljivanje ovih telefona.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Odgovori