Kad duze vreme koristim mig33, recimo duze od sat vremena sam mi se iskljuci... Sad ne zanm da li je to samo sa tim programom jer druge nisam nikad toliko koristio... Interesu je me da li je to problem za telefonom ili mozda programom ako neko zna???
Hvala
Problem sa 6630!!!
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
- vlaki
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
- :: SG Note II
- :: Nokia 6630
pa mozda ti nije program kompatibilan sa phonom, softverom...
meni je bilo tako sa mp3 playerom, pa je stalno bagovao, resetovao se phone, itd.
potrazio savet, pa mi ninolina rekla da je mozda program zahtevan, tj. nije za taj model...
Ako imash drugi program koji obavlja slichnu funkciju, probaj sa tim, pa vidi shta ce biti...
Pozz!

meni je bilo tako sa mp3 playerom, pa je stalno bagovao, resetovao se phone, itd.
potrazio savet, pa mi ninolina rekla da je mozda program zahtevan, tj. nije za taj model...
Ako imash drugi program koji obavlja slichnu funkciju, probaj sa tim, pa vidi shta ce biti...
Pozz!

"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali
- Dexter
- Expert
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
Hm,ima vec toliko programa o problemima na 6630 samo nam je falila josh jedna...
Hm,inache moguce da ne radi...Meni kad sam na migu recimo na 6630 nece da radi kursor na gore,jednostavno ne mozesh da vidish tekst koji je proshao tj da skrolujesh na gore... ili ne radi zvuk kod ortaka na 6630 za dospece nove poruke na migu.. Ima tako sitnih nekih bagova...
Hm,inache moguce da ne radi...Meni kad sam na migu recimo na 6630 nece da radi kursor na gore,jednostavno ne mozesh da vidish tekst koji je proshao tj da skrolujesh na gore... ili ne radi zvuk kod ortaka na 6630 za dospece nove poruke na migu.. Ima tako sitnih nekih bagova...

a moza ima veze i sa tim sto je to java aplikacija ...... lupam, ali primetio sam da na 6630 java radi dosta sporo, tako da moguce da nije bas najbolje odradjena podrska ..... u smislu - sta ce ti kad imas Symbian aplikacije...
...... valjalo bi da se javi neko ko ima iskustva sa mig33 na nekom drugom (symbian) telefonu...

Pa meni neradi ni zvuk nisam jos cuo da to postoji, ali nema veze eto jos jedne neispravne stvari... meni ovako u globalu radi dobro nekad zabaguje na nekom kanalu pa blokira kad hocu da odem na isti, ali brzo odbaguje, ja sam mislio da mi mozda baterija nije uredu jer na nekim proslim telefonima mi se desavalo da recimo i ako je full napunjena telefon mi se ugasi posle par sekundo pricanja pa kad ga opet upalim sve se vrati na staro, pa reko da nije to i ovde upitanju da ne moze baterija da izdrzi toliko dug konstantni rad, mada nikad mi se nije desilo navedeno kad pricam, a i baterija mi treje 3-4 dana bez problema.... nista ako neko nesto sazna nek javi hvala u svakom slucaju!!!!
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Vidim da se prica o gprs na 6630,evo ja resio da se otvorim za kredit od 200din
Da bih probao net na 6630 i mogu reci odlicno,opera odlicna,turbo msn odlican,e sad bio sam na turbo msn jedno 8min i odjednom crvk crno,sta je gledam ja kad provalim telefon mi se iskljucio,da li neko zna sto.Da nije do sw,imam V 5.03.08

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...