n70 softverske gluposti

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Petar Pavlicic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 20. Jul 2006. 12:06

n70 softverske gluposti

Post od Petar Pavlicic »

Jesam li ja lud ili mi se cini da su explorer i galerija kod ranijih modela bili daleko bolje rijeseni...

Vec sam primijetio da ste diskutovali o tome kako se u galeriji odmah na gomili pojavljuju sve slike i filmovi...Da li je mozda neko uspio da rijesi problem,de se to malo bolje organizuje...ovo ovako je bas bzvz...kako se ko dohvati telefona odmah trci u galeriju,kad on tamo a ono medjutim...ima recimo nekih privatnih slika koje nisu za svacije oci...bas bezveze...da li postoji neki alternativni program za n70 koji bi mogao da zamijeni galeriju a da je bolja organizacija?

Takodje u exploreru ne prikazuje preview slika kao kod starih modela i to je bas bezveze...mora li to bash tako?...

Bas sam razocaran softverom ovog telefona...spisak gluposti kao ove dvije prethodne je podugacak...i uopste mi nije jasno kako su mogli ovakav korak unazad da naprave u odnosu na prethodne modele...

Da ne pominjem to sto PC suite ne vidi tel...i da posto zatrazi da se prikaci kabal on nastavi da trazi tel i trazi i trazi...i nikad ga ne nadje...iako je kabal originalni koji je dosao uz tel... :(

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Petre Pavlicicu, pa za sortiranje slika imas Resco Photo Wiever...mislim da je super za to sto tebi treba...A kao explorer koristi FExplorer ili Profi Explorer...Na zalost neke stvari jesu lose po defaultu...ali zato je to symbian, pa mozes da ispravis i sebi prilagodis telefon u potpunosti... :wink: 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

ixtis
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 14. Nov 2005. 15:10
:: Galaxy J5

Post od ixtis »

Pa ukoliko me secanje ne vara, tako je na svim symbian telefonima. S tim sto su image i video bili u odvojenim folderima, dok kod N70 su u istom "rotirajucem" folderu!

Crystal
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 18. Nov 2004. 13:51
:: Lumia 920

Post od Crystal »

A zar na N70 ne mogu u galeriji da se naprave Albumi, nesto kao folderi na starijim symbian-ima?!
I da se sve slike prebace u albume i da ni jedna ne ostane bas u glavnom gallery folderu?
NOKIA N8

Petar Pavlicic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 20. Jul 2006. 12:06

Post od Petar Pavlicic »

ninolina, gdje bih mogao da dodjem do tih programcica, posto nemam kreditnu karticu da ih "kupim" na netu...

Crystal, postoje i folderi za razmjestaj fajlova...a postoje i albumi u okviru galerije...ali i kad se neka slika smjesti u neki od albuma(ili razmjesti bilo gdje po folderima), opet se sve slike na gomili javljaju u glavnom gallery folderu...to je i problem...

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Petar Pavlicic, pa naravno da ih neces kupiti na netu...Mozes mi dati na PP svoj mail, pa cu ti ih poslati... 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Odgovori