n-gage je zakon
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
n-gage je zakon
e ljudi ja sam totalno puko za ovim tel!imao sam i 3650,7650 sonyp800 ali ovo je najbolji symbian tel sto sam vidio.ajde ako ce neko da se mijenja za 7250i jos cu i da doplatim ako treba samo mi dajte ovaj telefon!!! 

sex,droga,kokain....shmrrrrr
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59
Da, QD ima bolji ekran (mislim da je TFT) samo sto nema mp3 i radio... Ali mogu da se nadju programi za to. Ja ga imam i super sam zadovoljan , koristim MMC od 256mb sve radi ok samo sto sam izgleda zaj**ao softver pa cu morati da ga flashujem...
E i da napomenem zbog toga da pazite sto instlairate jer ima nekih programa koji nisu kompatibilni sa Symbianom 6 koji QD koristi... Poz

- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- Ferrari F430
- Banned
- Pridružio se: Sub, 23. Okt 2004. 09:08
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
Hm... Zar nema QD TFT displej, a N-gage obicni STN? Inace, QD je manji i ljepsi i ima hot-swap. (veoma dobra stvar, vjerujte mi, ubacas karticu kao flopiLudak napisao:Ja samo da kažem da su ekrani na QD i N-gage skoro isti, jedni je različito softversko podešavanje prikaza slike, QD bolje ditheruje bije, a i jarkije su.