N6630 procesor...
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
N6630 procesor...
Gledao sam neke druge mnogo manje poznate marke mobilnih i u njihovim specifikacijama je pisalo koliko im je brz procesor, jer mozda neko zna koliko Mhz ima procesor na 6630???
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
- blade_bre
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
- Kontakt:
Ngage ima na 104, isti kao i 6600, a istu brzinu ima d600 (koji je izasao 2-3 godine kasnije... pa vi vidite ko vodi kolo).
DEL BOY, nije sve u brzini naravno. p910i ima proc na 156mhz pa radi brze od 6630 (rezultati testova), ako se uzme u obzir da ima i mnogo veci ekran, to je NESTO!!
Znaci, konfiguracija OS-a i arhitektura proc. odredjuju speeeed.
A ti na 415 ili koliko vec, to su dzepni racunari, sa ubacenim prijemnikom....
DEL BOY, nije sve u brzini naravno. p910i ima proc na 156mhz pa radi brze od 6630 (rezultati testova), ako se uzme u obzir da ima i mnogo veci ekran, to je NESTO!!
Znaci, konfiguracija OS-a i arhitektura proc. odredjuju speeeed.
A ti na 415 ili koliko vec, to su dzepni racunari, sa ubacenim prijemnikom....

...shit happens... keep d smile!
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
@masterokrata: sta ima veze kamera sa celom pricom? (odakle ti ovo palo na pamet nemam pojma). Jedino sto zbog display-a i mozda zbog zahtevnije verzije OS-a, kamera nema veze sa tim!
@del boy: zato sto je sigurno bila druga graficka u pitanju a to u igricama kao sto je NFS MW igra glavnu ulogu! Inace i do rama je, ali ne toliko!
@del boy: zato sto je sigurno bila druga graficka u pitanju a to u igricama kao sto je NFS MW igra glavnu ulogu! Inace i do rama je, ali ne toliko!
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
- Del Boy
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
- Kontakt:
Dario (asdf), ovo sto sam ja naveo je samo primjer, to se nije desilo , nego sam eto samo naveo da se vidi da nije sve u brzini procesora , ali eto uzecemo i da je graficka ista , ali opet ce bolje raditi ovaj sa 2x512mb rama nego ovaj sa 256mb rama ( provijereno ) , ali idemo u Off , ali najbitnija je poenta da nije sve u brzini procesora , znaci ima tu jos stvari o kojima zavisi brzina telefona ( velicina displeja , koliko memorije ima , koliko je mem. zauzeto , ...)