Kupio sam 6630

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Orwikcons
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 26. Jun 2006. 00:00

Kupio sam 6630

Post od Orwikcons »

Konacno sam kupio ovaj telefon. TIM.

Medjutim, prilikom podesavanja, npr dok unosim podesavanja za MMS i sl. tel se bez pravila resetuje, kad kako.

Interesuje me da li je do dekodiranja, do verzije softvera, ili do neceg treceg, i kako to da resim.

PS (Ukoliko ovakva tema postoji od ranije molim vas da me uputite na link, posto ja nisam uspeo da ga pronadjem)

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

Orwikcons, meni se to nije desavalo .... isto imam sa TIM mreze i do nedavno sam imao i TIM-ov firmver ....... nije do dekodiranja jer se TIM-ovi telefone ne dekodiraju ....... reklamiraj telefon tamo gde si ga kupio da ne bi lupao glavu sta nije u redu ili pokusaj da formatiras telefon pa vidi da li ce to nesto resiti (gube se svi kontakti i poruke...) .... to radis tako sto na iskljucenom telefonu kome je baterija skroz puna drzis istovremeno zelenu slusalicu, taster 3 i taster * i ukljucis telefon na on/off taster ..... sve vreme moras drzati ona tri tastera dok se telefon ne formatira ...

pozdrav...

Orwikcons
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Orwikcons »

Formatirao sam ga, i nista. U toku kucanja poruke mi se resetovao malopre, dve poruke sam morao dva puta da kucam. Jedini problem je u tome sto sam ja u Nisu, a tel sam kupio u Beogradu zato sto je 30 eur jeftiniji, koliko sam uspeo da istrazim. Da li mozda postoji jos neki nacin? Mozda da uradim neki update ili firmware, kako se to vec kaze...?

DJ_Boris
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 16. Feb 2004. 02:44
:: Samsung Note 8
Kontakt:

Post od DJ_Boris »

Ako ti je jeftinije da ne dolazis za Bg... A jos verovatnije da bi morao 2 puta da dolazis, jednom da ga predas na reklamaciju, i drugi put da ga podignesh... NAdji neki dobar servis u Nishu i isperi mu mozak, kek ti ubace keku ulltra svezu verziju os-a (ako imaju) i da naravno nije software sa mreže...
.:Amazonka:. - Prodaj brzo, kupi lako! https://amazonka.rs/

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

Orwikcons, da nije mozda do baterije? ..... mozda gubi kontakt ili nesto? ..... za pocetag ga, kao sto rece DJ_Boris, odnesi negde na flesovasnje...

DJ_Boris
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od DJ_Boris »

S obzirom da je nov ne bi trebalo da budu kontakti baterija, ali nije na odmet da proveris, s' obzirom na neznost kod "uvoza" telefona u nasu zemlju...

Inace to svakako proveri jer ako se kontakt izgubi prilikom flashovanja... :wacko: :blinky:
I obavezno napuni bateriju da bude full pre nego sto ga odneses u servis...

Orwikcons
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Orwikcons »

E, ovako, danas sam sa sajta "burek" skinuo sva potrebna uputstva i softver za FIRMWAREovanje, povezao telefon i porenuo postupak (koji traje 5-6 minuta). Vec na 20 sekundi on je stao, prijavio mi neku gresku, neki portovi mu se ne poklapaju, sta znam. Dakle postupak je prekinut, telefon radi. Da kucnem u drvo, od tada mi se ni jednom nije resetovao, sto je neobicno. Za ova tri dana nisam mogao duzu poruku da iskucam, a da se ne resetuje, a posle neuspelog flesovanja, intenzivno sam ga koristio, i nije se resetovao. Videcemo u narednih par dana kako ce se ponasati... Baterija sigurno nije.

DJ_Boris
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od DJ_Boris »

Znao sam da nije baterija...

Mada mi je to strahovito cudno flashovan do pola i savrseno radi... :dry:

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

Orwikcons, pa super sto se opametio :D .... sada ga maltretiraj maksimalno dok je pod garancijom ;)

poz...

Orwikcons
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Orwikcons »

Ovaj... previse sam se rano radovao. Ipak cu ja morati njega onako, ljudsi, da fleshujem. Nego, danas mi je neko pokazao Motorolu MPx220. Po cemu je 6630 bolji od nje, i da li je uopste bolji?

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

Orwikcons, neeee .... upravo si otvorio Pandorinu kutiju!! :shock: ;) ..... ima mnogo tema na ovom forumu bas o tome - 6630 vs mpx220 ...... i jedan i drugi imaju prednosti i mane ... zavisi sta je tebi bitno ..... potrazi malo ... 8)

pozdrav...

Odgovori