FirmWare za 6630

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Orwikcons
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 26. Jun 2006. 00:00

FirmWare za 6630

Post od Orwikcons »

Prikupio sam sva uputstva i sav potreban softver. Izgleda da ne mogu da fleshujem tel zato sto imam CA-53 kabl, a treba DKU-2...

Koja je razlika izmedju ova dva kabla?

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Orwikcons, nije ti potreban DKU-2 kabl...sve moze da se odradi i sa standardnim USB kablom koji se dobija uz telefon...Zar to nisi procitao i na onoj ogromnoj temi na Bureku???
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Orwikcons
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 26. Jun 2006. 00:00

Post od Orwikcons »

Nisam, jos uvek se uhodavam, ali provalicu ga valjda. Dajem sve od sebe da ga sredim, da ne moram da ga reklamiram u BG, jer zivim u Nisu...

Prijavljuje mi USB gresku kada pokrenemm start. Medjutim, kasnije sam shvatio da nece ni da mi procita osnovne informacije s telefona. Sve prijavljuje neku gresku. Inace telefon prepozna bez problema!

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Orwikcons, pa ne znam da li si imao instaliran PC suite...ali treba ga uninstalirati...takodje i drivere za kabl...sve to treba u odredjenom momentu instalirati...pazljivo prati uputstvo...tamo zaista sve pise... 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

ninolina napisao:Orwikcons, nije ti potreban DKU-2 kabl...sve moze da se odradi i sa standardnim USB kablom koji se dobija uz telefon...
I ja i kolega s posla imamo 6680. Ja sam dobio CA-53, a on DKU-2. Koliko sam ja video potpuno iste pinove na telefonu aktiviraju, i istu stvar rade.

:)

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Svakako da je DKU-2 kabl mocniji i da se s njim mogu raditi i neke komplikovanije stvari...ali za flash preko Phoenix-a dovoljan je i CA-53... 8)

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Zar nije obrnuto,CA-53 je noviji i moderniji i bolje prilagodjen za USB2.0 standard!? :? Ne vidim da je negde pomenuo da je odabrao USB konekciju,pa onda Apply-ovao i TEK ONDA krenuo sa flesovanjem!
Pozdrav 8)

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Jesam,a? :wink: Oce i to ponekad da se desi! 8) Nego ne javi se Orwikcons da nam kaze sta je uradio pre flesovanja,odnosno da li je odabrao da se flesovanje vrsi preko USB konekcije ili nije,jer moguce da zbog toga ne nalazi telefon i odbija da startuje!?Ili nisi uradio sledeci korak:"Open product"pre flesovanja,u svakom slucaju resenje moramo naci a sigurno nije tesko skapiratu u cemu gresi!
Pozdrav 8)

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Informaciju o DKU-2 kablu sam cula od osobe mnogo upucenija od vas...I dalje vam tvrdim isto sto sam i prethodno rekla...a vi kako mislite hocete... :P :D :lol: ...

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

De,ne ljuti se,ali nekako se bas i na Nokia sajtu naglasava da je CA-53 moderniji i omogucava full speed USB2.0 standard-a a i samim tim sto se kasnije pojavio je jos jedna naznaka da je bolji!A bas me zainteresovao CA-70 kabal,jedini on ima mogucnost,koju imaju svi SE-ovi kablovi i jos poneki,da se istovremeno telefon i puni dok se kabal koristi za prenos podataka,bas kul ali ne znam uz koji telefon dolazi i da li ga je moguce naci kod nas!? :?
Pozdrav 8)

Tanja
neaktivan nalog
Pridružio se: Pon, 02. Jan 2006. 16:22

Post od Tanja »

e,da kako je mene taj usb kabal wadio kad mi je nekako odjednom rikuno punjach na w550i :D ta mogutjnost da se puni dok je prikljuchen na usb je bash super :)
Sony Ericsson Vivaz silver 8gb + Nokia e71 8gb white <3

Odgovori