Prikupio sam sva uputstva i sav potreban softver. Izgleda da ne mogu da fleshujem tel zato sto imam CA-53 kabl, a treba DKU-2...
Koja je razlika izmedju ova dva kabla?
FirmWare za 6630
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Nisam, jos uvek se uhodavam, ali provalicu ga valjda. Dajem sve od sebe da ga sredim, da ne moram da ga reklamiram u BG, jer zivim u Nisu...
Prijavljuje mi USB gresku kada pokrenemm start. Medjutim, kasnije sam shvatio da nece ni da mi procita osnovne informacije s telefona. Sve prijavljuje neku gresku. Inace telefon prepozna bez problema!
Prijavljuje mi USB gresku kada pokrenemm start. Medjutim, kasnije sam shvatio da nece ni da mi procita osnovne informacije s telefona. Sve prijavljuje neku gresku. Inace telefon prepozna bez problema!
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Orwikcons, pa ne znam da li si imao instaliran PC suite...ali treba ga uninstalirati...takodje i drivere za kabl...sve to treba u odredjenom momentu instalirati...pazljivo prati uputstvo...tamo zaista sve pise... 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
- Lomnica_city
- Expert
Jesam,a?
Oce i to ponekad da se desi!
Nego ne javi se Orwikcons da nam kaze sta je uradio pre flesovanja,odnosno da li je odabrao da se flesovanje vrsi preko USB konekcije ili nije,jer moguce da zbog toga ne nalazi telefon i odbija da startuje!?Ili nisi uradio sledeci korak:"Open product"pre flesovanja,u svakom slucaju resenje moramo naci a sigurno nije tesko skapiratu u cemu gresi!
Pozdrav

Pozdrav

- Lomnica_city
- Expert
De,ne ljuti se,ali nekako se bas i na Nokia sajtu naglasava da je CA-53 moderniji i omogucava full speed USB2.0 standard-a a i samim tim sto se kasnije pojavio je jos jedna naznaka da je bolji!A bas me zainteresovao CA-70 kabal,jedini on ima mogucnost,koju imaju svi SE-ovi kablovi i jos poneki,da se istovremeno telefon i puni dok se kabal koristi za prenos podataka,bas kul ali ne znam uz koji telefon dolazi i da li ga je moguce naci kod nas!? 
Pozdrav

Pozdrav