Ljudi upomoc!
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pet, 04. Avg 2006. 15:42
Ljudi upomoc!
Zelim da uzmem 6630 a ne znam gde mogu da nadjem fabricki cist fon. Kako da znam da tel nije skinut sa mreze i da maska jednostavno nije promenjena?
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
day.dreamer, ako su mu promenili masku i flashovali ga...tesko ces moci da vidis bilo kakvu razliku...A ako ima u meniju neke ikonice i programe, kao i ako ima GPRS i MMS podesavanja na neku mrezu, tada je sigurno da nije cist softver i znaces i sa koje je mreze telefon...
A ako nadjes 6630 sa Tim mreze, uzmi ga slobodno, jer ce ti i ovde na forumu svi potvrditi da sa takvim telefonima nisu imali nikakvih problema...cak je i moj N70 sa Tim mreze...

A ako nadjes 6630 sa Tim mreze, uzmi ga slobodno, jer ce ti i ovde na forumu svi potvrditi da sa takvim telefonima nisu imali nikakvih problema...cak je i moj N70 sa Tim mreze...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
-
- Slučajni prolaznik
Gledao sam u balkanskoj 35 u Mobilland-u. Cena je visa od ostalih, ali lik mi kaze da je tel fabricki sa full opremom i garancijom od godinu dana. Mislite da je to ok?
BELA
ako mu promenim firmware, hoce li to uticati na dalji rad telefona?
Kakve fotke radi i mogu li se pouzdati u vasu pomoc sto se aplikacija yice, posto prvi put ulazim u SSMARTPHONE svet?
BELA
ako mu promenim firmware, hoce li to uticati na dalji rad telefona?
Kakve fotke radi i mogu li se pouzdati u vasu pomoc sto se aplikacija yice, posto prvi put ulazim u SSMARTPHONE svet?

Nema razloga da utice negativno, samo mu moze poboljsati rad, i dobices i srpski jezik, imas o tome deteljno na burek forumu,stvarno je uputstvo genijalno; slike bi mogle biti i bolje, fali mu blic i autofokus, ali opet su zadovoljavajuceg kvaliteta,narocito danju. Sto se tice aplikacija ninolina je zakon
, a imas i dosta sajtova tako da nije problem.

- Koren
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
- :: Samsung Note 2
- Kontakt:
day.dreamer, dosta fotki slikanih sa ovim telefonom imas u temi: viewtopic.php?t=6267
Sasvim su solidne! PozZ
Sasvim su solidne! PozZ
-
- Slučajni prolaznik
Ljudi nemoj te kupovati fonove u onim radnjama gde su telefoni skuplji za oko 50 jevra misleci da su oni sigurno original!! NEEEEEEEEEEEEEEEE
Imao sam lose iskustvo sa tim, kevi sam kupio d600 u jednoj takvoj radnji i imao sam golemih problema, tel nije bio skinut sa mreze ali nije uopste radio kako treba pogotovo kamera!!!

Imao sam lose iskustvo sa tim, kevi sam kupio d600 u jednoj takvoj radnji i imao sam golemih problema, tel nije bio skinut sa mreze ali nije uopste radio kako treba pogotovo kamera!!!