n70 - kamera mi je losa?

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Dr. Sistem
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 05. Avg 2006. 12:59

n70 - kamera mi je losa?

Post od Dr. Sistem »

N70 - V 5.0609.2.0.1 ,nisam ubacivao programe za slikanje,mozda bi treba ubaciti neki program kako bi se poboljsao kvalitet fotografije? U svakom slucaju kad bilo sta slikam mnogo mi lose izgledaju fotografje ,ni bilizu kao sto su fotografije ovde na testu.Da li ima neko neku preporuku? :unsure:

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Nista ti oni ne pomazu,bolje ubaci noviju verziju softvera,ali i pored toga ne treba da ocekujes cuda jer Nokia nema neke vrhunske kamere!
Pozdrav 8)

Dr. Sistem
Novajlija
Novajlija

Post od Dr. Sistem »

Da li mozes da uslikas nesto i da okacis ovde,da vidim kako ti izgledaju fotografije? :roll:

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Evo,slikano je po oblacnom danu ali to je mislim najbolje sto moze,jer ima dovoljno svetlosti i drzao sam bas mirno ruku pa uporedi ->
Slika
Pozdrav 8)

Dr. Sistem
Novajlija
Novajlija

Post od Dr. Sistem »

Lep pas :) ,inace ovo je ok,kod mene je losije..ali dobro ja sam slikao pod sijalicnom..sutra cu da probam na dnevno svetlo :)

vlajche
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 22. Apr 2006. 21:42
Kontakt:

Post od vlajche »

Slike su pod sijalicom, koliko god ona bila jaka, drasticno losije nego po dnevnom svetlu. Zato probaj ipak da slikas napolju, po danu, verujem da ce ti se popraviti utisak :wink:

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Da,pod sijalicom zna da bude losije,previse bljestavo,a pod slabim svetlom takodje je lose!Uradi upgrade softvera (mozes i sam od kuce,ako smes da probas i imas data kabal) i bice bolje!
Inace psic je dosao pre par dana u nase dvoriste u Nisu (Durlan) i ne znamo ciji je jer nema ogrlicu,pa je verovatno nekom pobegao ali vlasnika nema nigde a pas je ceo dan po dvoristu da bi prolaznici mogli da ga vide pa je moguce da je lutalica jer ne deluje rasno,prepun je parazita i uopste ne izgleda sjajno pa sumnjam da je neciji,ili bar nije niciji vec duuuugo vremena!
Pozdrav 8)

Dr. Sistem
Novajlija
Novajlija

Post od Dr. Sistem »

Hvala na odgovorima. :wink: Pogledacu sutra.
Psic mi lici kao da je vucijak :)

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Ne bih rekao,suvise je zut da bude vucjak a isto zbog te zute boje ne lici ni na haskija ali ima njihovu siljatu njuskicu!Nema veze,ako se ne pojavi gazda ili gazdarica sa nekim dokumentom,pokidanom ogrlicom,nekim osnovnim podacima (na primer da li je muzjak ili zenka,to vlasnik mora znati) onda cu videti da ga zadrzim,jer je kucov stvarno dobar,igrao bi se stalno,dal sto ga hranim ili sta vec,uglavnom nije opasan kao moj Sarplaninac!
Pozdrav 8)

Odgovori