N80 Time Zone

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
mrm
Banned
Pridružio se: Sre, 10. Maj 2006. 23:09

Post od mrm »

ja imam n80,nemam takvih problema,al sam isao da mi menjaju tel jer sam video to isto na prvom koji sam uzeo,takodje mi se desavalo da se kad me neko zove zamrlja ekran i da jedva vidim ko me zove,al hvala bogu od kad su mi zamenili fon sve je ok. :D

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

mrm, ajde napisi koju verziju firmware-a imas, da moze da se uporede...Jer ako je ista verzija, onda sa telefonima sugurno nesto nije u redu... :?
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

mrm
Banned

Post od mrm »

verzija softvera mi je v3.0617.0.6,mada mi je i na prvom bila ta ista verzija al sam imao gore pomenute probleme.U radnji su mi rekli da se problemi javljaju ako se na primer snimi srpski jezik jer nije u originalnom softveru nego se naknadno ubacuje,a neke nase radnje to ubacuju bez da te pitaju,ja im nisam dao da mi snime srpski i sad mi tel radi super. :D

Ako nekom bude trebao sajt sa temama za n80 nek pusti poruku,nasao sam neki na kojem ima brdo tema,proverio sam 30-40 tema i sve rade :)

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

KAKVA GLUPOST!!!A evo zasto... SVAKI ali bas SVAKI firmware (EURO paket naravno) sadrzi jezike koji su najcesci u Evropi,i u zavisnosti od verzije PPM (jezickog) fajla,ce te imati odredjene jezike u telefonu!E sad,Nokia nije postala ogromna kompanija tako sto je dozvolila da joj korisnici sami prave PPM fajlove (koje uzgred niko i ne pravi,kao ni T9 recnike za Symbian na Srpskom) a posto tim istim jezikom govori dosta miliona ljudi (10 000 000 u Srbiji+2 500 000 u RS i CG) oni svakako nisu bili lenji da ubace i Srpski u EURO paket koji se onda samo dopunjava za novije modele sa novijim funkcijama i opcijama!
Pozdrav 8)

mrm
Banned

Post od mrm »

Ne znam,meni su tako rekli u radnji,a cinjenica je da sad kad nemam srpski tel radi super :wacko:

Pavle
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 28. Sep 2004. 04:20
Kontakt:

Post od Pavle »

Fazon je u tome da su nepismeni...ili to ili ne valja firmware...al evo, covek gore ima isti kao moj i njemu radi...

Mene i dalje to zeza, ne mogu da sredim.
N80

Odgovori