N80 Time Zone
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
verzija softvera mi je v3.0617.0.6,mada mi je i na prvom bila ta ista verzija al sam imao gore pomenute probleme.U radnji su mi rekli da se problemi javljaju ako se na primer snimi srpski jezik jer nije u originalnom softveru nego se naknadno ubacuje,a neke nase radnje to ubacuju bez da te pitaju,ja im nisam dao da mi snime srpski i sad mi tel radi super. 
Ako nekom bude trebao sajt sa temama za n80 nek pusti poruku,nasao sam neki na kojem ima brdo tema,proverio sam 30-40 tema i sve rade

Ako nekom bude trebao sajt sa temama za n80 nek pusti poruku,nasao sam neki na kojem ima brdo tema,proverio sam 30-40 tema i sve rade

- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
KAKVA GLUPOST!!!A evo zasto... SVAKI ali bas SVAKI firmware (EURO paket naravno) sadrzi jezike koji su najcesci u Evropi,i u zavisnosti od verzije PPM (jezickog) fajla,ce te imati odredjene jezike u telefonu!E sad,Nokia nije postala ogromna kompanija tako sto je dozvolila da joj korisnici sami prave PPM fajlove (koje uzgred niko i ne pravi,kao ni T9 recnike za Symbian na Srpskom) a posto tim istim jezikom govori dosta miliona ljudi (10 000 000 u Srbiji+2 500 000 u RS i CG) oni svakako nisu bili lenji da ubace i Srpski u EURO paket koji se onda samo dopunjava za novije modele sa novijim funkcijama i opcijama!
Pozdrav
Pozdrav