PC Suite v6.81

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

PC Suite v6.81

Post od Lomnica_city »

Samo da vas obavestim,stigao je novi PC Suite,zasad vidim samo JAKO LEPE graficke promene,sve je u stilu N serije sa 3D ikonicama,ispravljeni su neki bugovi ali ne vidim bas neke nove funkcije!
Ova tema bi mogla da posluzi kao zbirna za sva pitanja o PC Suit-u onih koji zele da ga koriste a ne znaju kako,ili imaju problema sa njim ili... :wink:
Pozdrav 8)

Jager
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 22:46
Kontakt:

Post od Jager »

Ja sam jos uvek na 6.80.22 i do sada nisam primetio bas nikakvih propusta. U cemu je (sem kozmetike) razlika izmedju ovog i najnovijeg?
Eeeee, da! Instaliracu ga ukoliko su unapredili citanje SMS poruka :) Uvek me je nerviralo sto uvek moram da "peske" uradim refresh ukoliko mi stigne nova poruka.... Da li je to sada ispravljeno?

bela
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Feb 2006. 05:04

Post od bela »

Da meni se cini da se mnogo lakse konektuje, nekako brze ide, a konacno radi normalno i Backup ,a i contacts itd. ,pre ove sam imao Nokia_PC_Suite_66 , uglavnom zadovoljan sam :)

Pavle
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 28. Sep 2004. 04:20
Kontakt:

Post od Pavle »

Sto se tice PC Suita, kako mogu da prenesene poruke na kompjuter citam...? On ih prenese u formatu sa telefona... :dry:
N80

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Pavle, cek nisam te razumela...mislis da ih citas na kompu...? Pa valjda ce izaci neki program za OS 9.1 koji ima istu funkciju kao i Msg Storer ili Msg Saver koji cuva poruke u tekstualnom obliku...Vidim sad trenutno nema nista od programa koji sredjuju SMS poruke... :smutny:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

Pa PC Suite otvara poruke koje su prebacene na komp... zar ne? :unsure: Bar ih ja tako citam...

Pavle
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 28. Sep 2004. 04:20
Kontakt:

Post od Pavle »

@ninolina

Pa da, na p910i je bio odlicajn Message Storer, ali on naravno ne radi na N80...

@Koren

Pa, da, ali zasto bih morao da imam instaliran PC Suite da bih citao poruke...:))Zato sam pitao da li postoji neka fora za to...Ocito da jos nema...

Pozdrav.
N80

ppoopp
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 23. Jul 2006. 18:44
Kontakt:

Post od ppoopp »

Trazio sam novi PC suite na zvanicnom nokia sajtu i nista :uhuh: . Zamolio bih te Lomnica_city da mi dostavis na pp sajt za download. :)

Pozdrav

vlajche
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 22. Apr 2006. 21:42
Kontakt:

Post od vlajche »

Ja nisam primetio nista posebno sem nove kozmetike. Jeste, stvarno lepo izgleda 8) Videcemo kako ce se pokazati u duzem radu mada i sa prethodnim nisam imao problema.

ppoopp, evo linka:

http://europe.nokia.com/A4144903

Jager
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od Jager »

Ajde sto sporije reaguje, ali zasto kada izlistam SMS poruke, vise mi ne ispisuje IME posaljioca, iako ga uredno imam unesenog u phonebook???? Stoji samo broj i bogami je ovako tesko snalaziti se...
Da li jos neko ima ovaj problem ili se samo meni zaglupeo komp?

vlajche
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 22. Apr 2006. 21:42
Kontakt:

Post od vlajche »

Meni ovaj novi ok prikazuje ime posiljaoca (a i stari je pokazivao). Do tebe je nesto, nije do PC suite-a. Jedno glupo pitanje,jesi li ucitao kontakte u komp sa fona nakon sto si instalirao ponovo PC suite? Ne pada mi na pamet sta moze drugo da bude. :?

Jager
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od Jager »

vlajche, hvala na odgovoru. Ne znam sta se desava sa ovim najnovijim PC suite-om, ali pazi kad je odjednom poceo da prikazuje i imena?? Svasta! A nisam, bar koliko ja znam, nista menjao/podesavao.... I zaista se "vuche". Od klika na "Messages" do otvaranja prozora sa porukama prodje i po 10-tak sekundi! Onaj prosli PC Suite mi je nekako bolje radio.... Da ga vracam, sta li?

Odgovori