6600 PROBLEM

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
lizard
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 20. Dec 2004. 19:33

6600 PROBLEM

Post od lizard »

Telefon je poceo da me mrci u smislu sto se redovno sam od sebe gasio, sto nije mogao da udje ni u jedan program (svi 100% provereni bez virusa), sto kada pokusam da izaberem primaoca sms-a izadje iz poruka i sto je grafika pocela da puca (udjem u MP3 Player i vidim preko celog ekrana roze i zelene tackice i kada pokusam da izadjem tel se resetuje). Danas sam ga odneo u servis na upgrade softvera. Trazio sam da mi se to uradi i da mi se dodatno formatira mmc. Sve je odradjeno po propisu. Kada sam poceo da namestam tel javili su se novo-stari problemi. Novi: na svakoj slici koju napravim pojavljuju se po sredini dve debele zelene linije. Stari: u MP3 Playeru i dalje caruju tackice, za sda me je 2 puta izbacio iz poruka. Stari softver je bio 5.27 a sadasnji je 5.53.
Molim za bilo koju vrstu pomoci.

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Svaki Symbian fon,pa i 6600,ima graficki cip,badava flesovanje i formatiranje,samo zamena istog pomaze!Eventualno postoje male sanse da nesto nije u redu sa procesorom ali verovatno nije!
Pozdrav 8)

neovo
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 19. Feb 2006. 18:45
:: ///

Post od neovo »

nesto slicno se i meni desavalo na 3.50.i neki,ali od kada sam ubacio 5.53.0 pre jedno cetiri meseca
nemam nikakvih problema sa telefonom.
jel sapunjate macora?

shmizllica
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 15. Avg 2006. 18:20
Kontakt:

Post od shmizllica »

Meni se desilo sledece... Poslala sam zadnju poruku oko 1h,a ujutru oko 7h vidim da mi je telefon ugasen. Pomislila sam da je baterija riknula i utaknem ga na punjac,ni da reaguje.Pokusam da ga upalim i upalim ga ali samo svetli belo minut i taman kad treba da se pojave one rukice oni se ne pojave i prosto se ugasi.Odnela sam ga u servis rekli su mi da nije softer u pitanju nego da treba tri delova da promene.I trazili mi za to 60 evra,naravno nisam htela da ga popravljam nego kupih nokiu 6630. Sada me zanima da li iko ima pojma sta se to desilo sa mojim starim telefonom,gde da ga odnesem na popravku a da me ne oderu toliko.Da li se ikom to desilo?Meni nije ni bio pao ali ama bas nista odjednom je riknuo. :( Hvala unapred.
Fanatik za telefone a nemam pojma nista o telefonima.

Tanja
neaktivan nalog
Pridružio se: Pon, 02. Jan 2006. 16:22

Post od Tanja »

meni se sve chini da su oni hteli da te oderu. . probaj da odnesesh u neki drugi servis da vidish shta ce ti retji. . .po owome kako si napisala izgleda da je problem u softveru ali ja nisam struchna. . .odnesi ga u vishe servisa i proveri :wink:
Sony Ericsson Vivaz silver 8gb + Nokia e71 8gb white <3

shmizllica
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 15. Avg 2006. 18:20
Kontakt:

Post od shmizllica »

Hocu,hvala ti na odgovoru. I meni se sve cini da su samo hteli da me oderu jer mi je bas bas bila frka tog trenutka i na kraju sam kupila novi telefon.
Fanatik za telefone a nemam pojma nista o telefonima.

Odgovori