Pomagajte ljudi, zaginuh. Kupio sam danas BT (nemam pojma koja je marka evo bacite pogled na link
http://www.sk.co.yu/2006/08/skpz02.html) i dodjem kuci da instaliram to sav onako srecan. Utaknem u USB, k`o rekoh Windows ce ga sam prepoznati, instalirati drajvere medjutim to se nije desilo (video je da sam nesto ubacio ali nije imao drajvere), tako da sam morao da instaliram onaj software sa CD-a koji sam dobio uz njega. Instalirao on meni BlueSoleil i lom nekih drajvera i bluetooth portova, ma ludnica jedna. Cak mi prijavio i novu "Local area conection". Poveze se nekako sa mobom, otvorim tamo taj program, kliknem na file transfer i on nesto kao radi, uglavnom ne mogu da posaljem ni jedan file na mob, jednostavno ne znam kako, nema opciju. Sa moba na komp ide bez problema.
No, to me ne zanima, uzeo sam BT da bih povezao sa PC Suite. I to je najveci problem. U connection menager-u ima samo bluetooth(Microsoft) i kiknem tamo a on izbaci "Cannot use the connection type. Check that all needed hardware, software and drivers are available." Prekopao sam lom tema ovde na forumu ali nista mi nije pomoglo. Video sam da
Miskoni pominje neke otkljucane Widcomm drajvere ali ja to ne mogu da pronadjem. Jel neko upeo preko BlueSolei software-a da povece fon sa PC suite? Ako ne moze s tim, jel moze neko da mi posalje te drajvere ili da mi da neki link ili nesto, glava me zabole ceo dan pored kompa.