pomozi BOŽE

zasto kod mene ja ostala stara verzija 5.03.08ad_insane napisao:Ja sam iz radoznalosti pokusao i uspio... Imao sam 6.03.08 Music Edition FW a sada imam standardni 6.03.08 sa engleskim, njemackim i francuskim jezikom (imao sam hrvatski ranije ali izgleda da trenutno ne nude mogucnost izbora jezika)... Pozdrav
Da, znamo semilan91 napisao:ad_insane, cek je se mi znamo sa bureka,ti si bese iz BiHPa je imas neki screen shoot od tog player po cemu se razlikuje od ovog normalnog
Nakon sto si skinuo ovaj softver, prepoznao ti je telefon, provjerio da li je novi firmver dostupan i nakon toga poceo downloading updates? Poslije toga next i nista se nije desilo? Zaista ne znam u cemu je problem... Meni je Music Ed. FW "pregazen" sa standardnim 6.03.08 i to je trajalo 1.5-2 min...macko_^ napisao: zasto kod mene ja ostala stara verzija 5.03.08![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dali zato sto je sa tim mreze neznam sta da radim za da dobijem 6.03.08
Pošto kažeš da telefon nema nikakvih oznaka (ni hardverskih, ni softverskih) upusti se slobodno, ne bi trebalo da bude nikakvih problema.Schkomi napisao:Je l' da se upustim u updateovanje il ne?!