Pravila foruma Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Cell info ili ti informacija o celiji koja bi trebalo da stalno prikazuje lokaciju tj celiju na koju sam zakacen.Kada je ukljucena na mom telefonu se prikaze za sekund a zatim nestane
Bez obzira koji skin koristim i gde se nalazim.
Ima li neko ideju sta je u pitanju?
Kako to,koji imas br,ja sam na Konjarniku,i imam 064 i meni nekad nestane ali se vrati,ali mi puno puta prebacuje,jednom pise Konjarnik,jednom Vozdovac,jednom Zvezdara,jednom Brace Jerkovic.A stalno sam na istom mestu
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Ertan, ume da bude korisna kad recimo putujes negde pa se probudis u autobusu onako bunovan, pojma nemas gde si i bacis pogled na telefon i informises se
A po gradu i nije potrebno, vise je, pa da kazem zanimljivo. A i nekako sam se navikao da mi je prosto cudno bez toga
Trosi solidno,sad zavisi koliko ti sada traje,ali mislim da bez problema moze da produzi sa 3 dana na 3 i po,mozda i 4,ko zna,ne koristim to odavno ali je moja devojka koristila... dok joj nisam otvorio oci i nije uvidela da gresi!
Pozdrav
vlajche, trosi i to poprilicno! Ako ti nije preko potrebno, ugasi tu opciju ... OK je ukljuciti je kada putujes, i ja sam to radio Ali pri svakodnevnom koriscenju u istom gradu, bas ti i nije neophodno..
decko je pitao o cemu se radi a vi ga ubedjujete da mu to uopste netreba , treba meni je koristilo i u grckoj i u cg dok sam putovao i dok sam bio tamo, zvezdarac cell info se samo na momente pali obicno kada otkljucavas telefon i posle nestane pa se povremeno pojavljuje i ova opcija je u mnogim slucajevim veoma korisna
nbnebojsa, pazljivije procitaj moj post Ja sam mu bas upravo to i rekao... KORISTI, ali ti nije neophodno ukoliko ne putujes nigde..... Kada putujes, to je druga stvar. Nije bas kao GPS ali je bas zgodno...
milan91, Ti imas K750i i kod njega stalno stoji ta informacija.Normalno je da se tako menja kako se telefon u zavisnosti od jacine signala kaci na repetitore.Pogotovo ako si negde izmedju stanica/repetitora. Ertan, meni je potrebna recimo. Lomnica_city, pored toga sto trosi...imas li ti tu informaciju stalno na ekranu ili se gubi kao i meni? nbnebojsa, u mojoj okolini ima par symbiana 7650,6260 i na njima ta informacija stoji stalno kao i na s40 6610 i na 1110.Nenormalno mi je da ako zelim da pogledam cell info moram da nesto aktiviram pa da ugasim da bi se vratio na desktop jer samo tada i samo za trenutak pokaze lokaciju.
Ima li neko sa N70 a da mu ta informacija stoji permanentno na ekranu?
pa verovatno ne stoji stalno upaljeno kako bi stedio bateriju
malo sam cackao pa sam provalio kako da vidis informaciju kad hoces, pritisnes bilo koji taster i zatim taster c, kada se vrati na ekran isoise ti info o celiji
Simpatične informacije. Nisam znao da troši bateriju
Ali zvezdarac nam nije rekao koji ON telefon ima. Verujem da je 6630, 6680, ili N70. U slučaju ova poslednaj dva, je prisutan mali fabrički bug, ukoliko je upaljen ActiveDesktop. U toj varijanti ti ispiše samo za delić sekunde, i onda ugasi, ali ako je to isključeno noramlno će ti stajati sve vreme.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
gargamel4, u samom naslovu pise koji je telefon a i u mom potpisu ima taj podatak.Hvala za ovu informaciju.Nisam to primetio jer mi je Active ukljucen stalno.Sada sam proverio i stoji cell info kada nema Active.
Nadam se da ce biti ispravljen bug u nekoj od narednih verzija softvera.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.