Pitanje ?

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Pera_bg
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 25. Okt 2004. 12:32

Pitanje ?

Post od Pera_bg »

Pozdrav svima.
Imam jedno pitanje... da li je dobro uzeti nokiu 6600 ako je recimo skinuta sa vodafone mreze i da li je ok cena od 310e za taj telefon u bg u radnji gde daju garanciju od godinu dana?
hvala

adidas108
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 18. Okt 2004. 15:10

Post od adidas108 »

Sto se 6600 tice boljeg nema po meni bar, ali mislim da mozes naci i jeftinije recimo oko 280-290 Eura.Samo pazi da je original(made in Finland).Uostalom pogledaj na forumu o tome sta je original a sta ne.Pozdrav

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59

Post od `Dr. Nick Riviera` »

Moze da se nadje i neshto jeftinije, a zashto uzimati vodafonovu kad moze (za iste pare) bez toga... :wink:
[post #555 (: ]
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Nokia 6600 je odlican telefon, ali mozes da ga nadjes i za 30-40e jeftinije. Pa mislim da nema veze sto je skinut s Vodafone-a, svaki kod nas skoro je skinut s neke mreze, mad a bi ja radije uzeo neki "cisti"... :? I pazi da ne pise samo Made by Nokia, vec Made in Finland/Germany/Japan/Hungary.

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

mozda je cak i sigurnije ako uzimas sa mreze bar si 95% siguran da je tel cist jer neverujem da bi vodafon uvaljivao svojim korisnicima neko kinesko djubre :evil:, malo je skup, potrazi jos malo :wink:

Pera_bg
Novajlija
Novajlija

Post od Pera_bg »

ljudi aj mi pomozite plz :cry:
stvarno se mucim da nadjem 'pravi'... doktore i stefane, predlozite mi neko mesto gde mogu da nadjem pravi.
ako neko zna gde u novom sadu mogu da nadjem dobar 6600 neka mi kaze , posto imam brata tamo i on moze da mi uzme.

puno hvala, svaki savet mi je dobrodosao

Pera_bg
Novajlija
Novajlija

Post od Pera_bg »

jel moguce da niko nece da mi pomogne ??? dajte ljudi stvarno mi je potrebna pomoc :(

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od nbnebojsa »

moras sam idi od radnje do radnje pa gledaj kakva je maska da li je made in finland,da li ima neku mrezu utisnutu na masci, verziju softvera gledas sa *#0000# najbolje da je 5,27,0,. drugacije ti niko nece pomoci :wink:

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Ne da neće niko, već ne može, nismo mi dileri telefona ovde. Jedino ako neko tačno zna da u određenoj prodavnici imaju "čistu" 6600, pa da te uputi. Uostalom, imaš na saju brojeve telefona svih firmi, pozovi, pitaj, i ne moraš da se šetaš. Evo ovde: http://www.mobilnisvet.com/mobilni/239/Nokia/6600

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Originalni, koji nije skidan s neke mreze neces ni naci kod nas, ali to nema veze, bitno je da dobro radi i da je dobro dekodiran. :wink: Zovi prodavnice pa pitaj, ili jos bolje ako mozes idi do njih... :roll:

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Kako ne? Pa imas u comtrade-u originale, koji nisu skidani sa mreze, bar moja 7610 nije! To se lako da proveriti! :wink:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59

Post od `Dr. Nick Riviera` »

stefank napisao:Originalni, koji nije skidan s neke mreze neces ni naci kod nas, ali to nema veze, bitno je da dobro radi i da je dobro dekodiran. :wink: Zovi prodavnice pa pitaj, ili jos bolje ako mozes idi do njih... :roll:
Ne slazem se sa tobom jer mislim da se kod nas mogu naci originalni telefoni pa chak i kod nekih 'piratskih' prodavnica...
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Definitivno se mogu naci originali, a zasto znam? Jer su mi u Velikoj Britaniji prihvatili garanciju za moju 7610 kupljenu u comtrade-u i popravili tel! :D Tako da tamo sigurno mozes naci original!

Pera
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 15:45

Post od Pera »

Sta filozofirate o toj Made in Finland nokiji, ja imam Made by nokia i prezadovoljn sam radi mnogo bolje od ortakove "finske" :!:

Imenjace kupi halo oglase, okreni par telefona, i naci ces za 280-290e na bar 20 mesta :!:

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od nbnebojsa »

niko ne filozofira :evil: , samo kazemo da made by nokia je tel koji je sklapan u kini, tajlandu itd.. i da se nisu svi pokazali kao idealni :evil: cast izuzecima :lol: ,maske su im losijeg kvaliteta, ekran, tastatura i sve ostalo, finalna obrada je takodje losije uradjena tako da je bolje uzeti made in finland :wink:

Ludak
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 07. Avg 2004. 17:15

Post od Ludak »

Ma kakve sad to veze ima... Bitno je da kupiš telefon sa garancijom od 12 meseci, da bude stvarno nov i da bude dobro dekodiran(ili da bude "čist", da nije ni sa jedne mreže). A najbitnije od svega je platiti što manje. :mrgreen:
U susret novim izazovima...

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Meni je jako bitno bilo da kupim tel sa 2 godine internacionalnom garancijom jer cesto putujem i ne zalim para zbog toga, a jako mi je pomoglo kad mi s tel pokvario u Londonu! Za one koji nisu tako cesto u inostranstvu slazem se sa ludakom!

Odgovori