He, interesantan bug u software-u. Evo sta se desilo. Pre par dana sam punio telefon i posle nekog vremena (otprilike sam procenio da je vec trebalo da bude gotovo) pogledam ja, jos se puni. Nista, odem ja da dremnem, nek on zavrsi pa kad ustanem, skinucu ga sa punjaca. Ustanem ja, pogledam, on prestao da se puni, izvadim punjac i pogledam, ono baterija do pola! Mislim, izbagovao se nesto sigurno je puna. Medjutim brzo se baterija istrosila, stvarno je bila do pola puna. I tu se vec zabrinem. Medjutim posle toga je jedno 2-3 puta punjenje proslo bez problema tako da sam to zaboravio. Medjutim, danas se ponovi ista stvar. Fon vec tri sata na punjacu i dalje se puni! Izvadim ja punjac ono dve crte, kao kad sam ga stavio

Pipnem fon, hladan, pipnem punjac, on jos hladniji. I onda razmislim i pokusam da povezem proslo problematicno punjenje sa ovim danasnjim. I ladno skontam da je i tada i sada fon bio u offline modu!! Promenim profil, sacekam par minuta, punjac se zagreja, poceo da puni. Za nesto manje od sat i po fon je napunjen i sve je ok. Da covek ne poveruje. Isto tako sam zapazio da kad je fon u offline modu dosta vise trosi bateriju! A kontam da bi trebalo bas obrnuto! Jer, kad ima mreze valjda trosi na trazenje, odrzavanje signala i sta ti ja znam sta sve. U svakom slucaju, nesto opasno nije u redu sa tim offline modom.
Fon je sa TIM-a 6630, verzija softwarea 5.03.08
Prilicno sam siguran da je bug u softwareu jer da je do telefona ne bi zezao samo u offline modu. Ajde ako neko ima istu "konfiguraciju" neka proba da prebaci fon u offline i neka prikaci punjac pa nek proveri dal se greje punjac, tj. da li stvarno puni ili samo "folira"