Pravila foruma Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Pri pokretanju instalacije TomToma prijavljuje mi ''greska u azuriranju'' i prekida instalaciju. Ima mesta i u memoriji telefona i na kartici. Sta da radim? pokusala sam i da uradim format *#7370# ali me tu pita za neku ''sifru blokade''. Gde nju da nadjem? Ah da..tel. je Nokia N73 iz Telenora.
___________________________________________________ Miškoni: Izdvojeno iz druge teme jer nije imalo veze sa istom...
Hvala! Uradila sam format, sve je povratio na ''fabricki'' ali...sad ne prijavljuje ''greska u azuriranju'' vec '' Ne moze se instalirati'' i to pri kraju instalacije. Folder koji pokusavam da pokrenem je Tom Tom-NAVIGATOR_S60_3_0_v_6_0_1_7640_PA.sis
MinaS,i svima ostalima odgovorio sam na pp, sad znas gde i kako pa kreni da skidas oko 200 i kusur MB sa mapama izadje (zavisi koje mape skidas za koju zemlju)
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.